22 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Serie A: Με το δεξί η Milan

Bologna - Fiorentina

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της φετινής Serie A διεξάγεται στο Renato Dall' Ara ανάμεσα στην Bologna και τη Fiorentina.

Η Bologna (αουτσάιντερ στο 3,85) σώθηκε πέρyσi στο φινάλε, στηριζόμενη όλη τη χρονιά στο γερόλυκο Marco Di Vaio (24 γκολ). Στο τιμόνι παρέμεινε ο Giuseppe Papadopulo και στόχος και φέτος είναι η παραμονή. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει πέσει πάνω από τον Di Vaio, προκειμένου να προλάβει να δώσει το παρών, ωστόσο αυτό θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Ο παίκτης μπήκε στην αποστολή, όμως μάλλον θα καθίσει στον πάγκο. Εκτός αποστολής έμεινε ο άρτι αφιχθείς από τη Napoli, Marcelo Zalayeta.

Η Fiorentina (2,24 το διπλό στο ανταλλακτήριο της Betfair) κατάφερε προς το τέλος να τερματίσει στην 4η θέση και να συμμετέχει φέτος στα προκριματικά του Champions League. Εκεί, την Τρίτη πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Sporting στη Λισαβόνα και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας, για να καταφέρει να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης. Εκτός αποστολής έμειναν ο μέσος Cristiano Zanetti και ο επιθετικός Castillo λόγω τραυματισμού.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Bologna (3-5-2): Viviano - Raggi, Portanova, Britos - Vigiani, Mingazzini, Guana, Tedesco, Valiani - Osvaldo, Bombardini
Fiorentina (4-2-3-1): Frey - Comotto, Gamberini, Dainelli, Pasqual - Montolivo, Donadel - Marchionni, Mutu, Vargas - Gilardino

Siena - Milan

Το δεύτερο σαββατιάτικο παιχνίδι για την πρεμιέρα της Serie A διεξάγεται το βράδυ στο Artemio Franchi της Siena, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη Milan.

Η Siena (4,50 στην Betfair) βρήκε τον τρόπο και παρέμεινε ξανά στη Serie A. Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για τον τεχνικό Marco Giampaolo, καθώς έφυγαν αρκετά βασικά στελέχη, όμως ήρθαν άλλοι για να αναπληρώσουν τα κενά. Σίγουρα αυτό θα πάρει χρόνο, κάτι που ίσως στοιχίσει στην ομάδα. Ενόψει της πρεμιέρας απουσιάζουν λόγω τιμωρίας ο νεοαποκτηθείς μέσος Garofalo και ο φορ Calaiò (33 συμμετοχές/5 γκολ πέρσι), ενώ τραυματίες είναι οι αναπληρωματικοί Larrondo και Rosi, που δεν επηρεάζουν τα πλάνα του προπονητή. Λόγω γραφειοκρατίας έμεινε εκτός αποστολής και ο μεσοεπιθετικός Mato Jajalo που ήρθε από τη Slaven Coprivnica.

Στη Milan (φαβορί στο 2,00) είχαμε ένα επεισοδιακό καλοκαίρι, με τις φυγές Αncelotti, Kaka, ενώ η διοίκηση δεν έκανε τις μεταγραφικές κινήσεις που περίμενε ο κόσμος για να χτυπήσει η ομάδα το πρωτάθλημα (7,20 για κατάκτηση). Πάντως το θετικό στοιχείο που βγαίνει, είναι πως ο νέος τεχνικός της ομάδας, Leonardo, έχει κερδίσει το σεβασμό των παικτών κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Απόντες σήμερα ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Huntelaar λόγω τιμωρίας, καθώς επίσης οι τραυματίες γκολκίπερ Abbiati, Dida, ο στόπερ Bonera και ο αναπληρωματικός φορ Di Gennaro. Μπήκαν στην αποστολή οι Seedorf και Ambrosini που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Siena (4-3-1-2): Curci - Rossettini, Ficagna, Brandao, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Fini - Jarolim - Paolucci, Maccarone
Milan (4-3-1-2): Storari - Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Flamini - Ronaldinho - Pato, Boriello


Δεν υπάρχουν σχόλια: