26 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Stuttgart - Timisoara

Παρά το καθησυχαστικό σκορ του πρώτου αγώνα, ο Markus Babbel προτίμησε να φρεσκάρει την ομάδα του στο 1-1 κόντρα στην Dortmund για την Bundesliga το Σάββατο, γνωρίζοντας την τεράστια σημασία του σημερινού παιχνιδιού. Η πιθανή υποτίμηση των Ρουμάνων ίσως οδηγήσει σε ολέθριες συνέπειες και ο Babbel με την πολύπειρη ποδοσφαιρική καριέρα το γνωρίζει αυτό. Αμφίβολος είναι ο οργανωτής της Stuttgart (1,30 για νίκη στο ανταλλακτήριο της Betfair) Aliaksandr Hleb, παραμένουν εκτός οι τραυματίες μέσοι Lanig και Hilbert.

Η Timisoara («ζουμερό» 14,00 για διπλό στην Betfair) διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, φεύγοντας μάλιστα αλώβητη (0-0) από την έδρα της πρωταθλήτριας Unirea Urziceni. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ovidiu Ioan Sabau, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους Marián Cišovský (αμυντικός), Lukáš Magera (επιθετικός), Iasmin Latovlevici (αμυντικός), Winston Parks (επιθετικός), οι οποίοι είναι αμφίβολοι. Βέβαιοι απόντες οι τιμωρημένοι Dan Alexa (μέσος, αρχηγός), Artavazd Karamyan (μέσος, πρώην Παναχαϊκή).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ιταλός Rosetti.

Πιθανές συνθέσεις:
Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Delpierre, Magnin - Khedira, Hitzlsperger - Gebhart, Hleb - Pogrebnyak, Marica
Timisoara: Pantilimon - Eder, Nibombé, Cisovsky, Latovlevici - Stancu, Bourceanu, Scutaru, Art. Karamyan - Bucur, Ionescu

Δεν υπάρχουν σχόλια: