26 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Arsenal - Celtic

Μπορεί η μοναδική μεταγραφή, για τη βασική ενδεκάδα, να ήταν ο Vermaelen (καλύπτοντας το κενό του Kolo Toure) και ουσιαστικά το κενό του Emmanuel Adebayor να μην καλύπτεται από κάποιον εκτός ομάδας, αλλά το ξεκίνημα των «Κανονιέρηδων» είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League έχει κερδίσει με 1-6 και 4-1 τις Everton και Portsmouth αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσα επικράτησε με 0-2 της Celtic στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Απών από τη σημερινή αναμέτρηση, που θα κλειδώσει τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League για ακόμα μια χρονιά, θα είναι ο αρχηγός της ομάδας Cesc Fabregas, που είναι τραυματίας, ενώ παραμένουν εκτός οι Tomas Rosicky, Theo Walcott, Lukasz Fabianski, Samir Nasri και Johan Djourou.

Η Celtic έχει δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της Premier League Σκωτίας και ενδιάμεσα γνώρισε την ήττα από την Arsenal, ενώ για να φτάσει ν' αντιμετωπίσει την ομάδα του Λονδίνου χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Dinamo Moscow, από την οποία είχε χάσει εντός έδρας με 0-1, κερδίζοντας στη Μόσχα με 0-2, πράγμα σπάνιο για τους Κέλτες. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Landry N'Guemo, οι Stephen McManus και Barry Robson επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά δεν ταξίδεψαν, ενώ εκτός παραμένει και ο Mark Wilson.

Διαιτητής: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Ισπανία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: