5 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Ολυμπιακός - Slovan Bratislava

Έχοντας στο τσεπάκι του τη νίκη 2-0 μέσα στην Μπρατισλάβα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Slovan με στόχο ακόμα μια νίκη που θα τον φέρει με άλλον αέρα στα play off του Champions League.

Τελικά ο Temuri Ketsbaia φαίνεται πως κερδίζει το πρώτο στοίχημα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Γεωργιανός τεχνικός μπορεί να άφησε εκτός ενδεκάδας βασικά στελέχη, ωστόσο οι παίκτες που χρησιμοποίησε τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο και οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν με το 2-0 στις αποσκευές τους από την Σλοβακία. Αβραάμ Παπαδόπουλος και Leonardo πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ με τους Πειραιώτες και οι πολυδιαφημισμένοι Luciano Galletti, Diogo και Enzo Maresca μπήκαν μετά τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ιταλό νεοαποκτηθέντα σταρ να έχει δοκάρι προς το φινάλε. Έτσι, το μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκεται στην απόκτηση του Mark Gonzales και στο πώς θα ενισχυθεί η ομάδα περισσότερο προκειμένου να κατακτήσει ακόμα έναν εγχώριο τίτλο (στο 2,14 για διατήρηση των σκήπτρων στην αγορά Πρωταθλητής 2009/10 στο ανταλλακτήριο της Betfair).

Πέραν των γνωστών απουσιών των Βασίλη Τοροσίδη και Mat Derbyshire και του ανέτοιμου Ιεροκλή Στολτίδη, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Μάλιστα, είναι πιθανό ο Ketsbaia να χρησιμοποιήσει από την αρχή αυτή τη φορά τους Diogo, Maresca και Galletti, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο νεαρός Αριστείδης Σοϊλέδης. «Στόχος μας είναι η νίκη, σε συνδυασμό με καλό θέαμα. Ο κόσμος δεν πρέπει να μας πιέσει, ας αφήσει την ομάδα να ρολάρει», δήλωσε ο Γεωργιανός τεχνικός, που επιθυμεί και δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς - στο 1,25 οι «ερυθρόλευκοι» στην αγορά Τελικό Αποτέλεσμα στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Η Slovan φαίνεται να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Η «καθαρή» ήττα στο Tehelné Pole ουσιαστικά στέλνει την ομάδα του Dusan Uhrin στα play off του Europa League. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά εάν ο Kornel Saláta είχε βρει δίχτυα και όχι το δοκάρι του Αντώνη Νικοπολίδη... Πάντως, ακόμα και μια νίκη των Σλοβάκων μέσα στον Πειραιά κρίνεται απίθανη, από τους παίκτες της Betfair - στο 14,00 στην αγορά Τελικό Αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα είναι ο Αυστριακός Konrad Plautz.

Δεν υπάρχουν σχόλια: