25 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Champions League: Maccabi Haifa - Salzburg

Η Maccabi μετακομίζει για αυτό το ματς στο Ramat-Gan-Stadion του Tel Aviv, καθώς η φυσική της έδρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αν και έχει πλεονέκτημα από το πρώτο ματς, ο τεχνικός της Elisha Levi δήλωσε πως θα παίξει επιθετικά όπως και έξι μέρες νωρίτερα στην Αυστρία. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ισραήλ το Σάββατο, η Haifa κέρδισε με 2-1 την Hapoel Akko, χάρη σε γκολ του Arbeitman στο 89ο λεπτό. Μοναδικός απών είναι ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Keinan.

Η Salzburg ελπίζει στην ισχυρή εκτός έδρας παρουσία της στους προηγούμενους γύρους, καθώς μετά από αρνητικά αποτελέσματα στην πόλη του Mozart έβγαλε διπλό στο Δουβλίνο (Bohemians 0-1) και στο Ζάγκρεμπ (Dinamo Zagreb 1-2) για να φτάσει ως εδώ. Από τους φιλοξενούμενους, που απογοήτευσαν τόσο στο πρώτο ματς, όσο και στο 1-1 του Σαββάτου με τη Wiener Neustadt, θα απουσιάσουν οι αμυντικοί μέσοι Aufhauser, (τραυματίας), Augustinussen και ο αμυντικός Schwegler (οι δύο τελευταίοι τιμωρημένοι). Επιστρέφει ο οργανωτής της άμυνας Sekagya.

Στο Tel Aviv επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, άνω των 30 βαθμών και αυξημένη υγρασία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γάλλος Bertrand Layec.

Πιθανές συνθέσεις:
Maccabi Haifa: Davidovitch - Meshumar, Teixeira, Maymon, Masilela - Culma Jairo, Kayal - Ghadir, Katan, Golasa - Dwalischwili
Salzburg: Gustafsson - Schiemer, Sekagya, Dudic, Ulmer - Leitgeb - Tchoyi, Cziommer, Svento - Zickler - Janko

Δεν υπάρχουν σχόλια: