26 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: ΑΠΟΕΛ - FC Copenhagen

Το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει πραγματικά να φέρει τα πάνω κάτω το βράδυ της Τετάρτης, εάν θέλει να υπερκεράσει το 1-0 (από το γκολ του Zdeněk Pospěch) με το οποίο επικράτησε η FC Copenhagen στην έδρα της. Οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν αποτύχει να ανατρέψουν αρνητικό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι, στις 20 από τις 21 φορές της ευρωπαϊκής τους ιστορίας! Ωστόσο, υπάρχει κάποια ελπίδα.

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να υπολείπεται ενός γκολ της Copenhagen, αλλά το εντός έδρας ρεκόρ του φέτος δίνει ώθηση στους γηπεδούχους να γράψουν το δικό τους κομμάτι στην ιστορία. Έχοντας ήδη κερδίσει εύκολα την EV Streymur και στη συνέχεια την FK Partizan στο ΓΣΠ της Λευκωσίας - χωρίς μάλιστα να δεχθεί κάποιο γκολ - το ΑΠΟΕΛ θέλει να πιστεύει πως θα συνεχίσει στους ομίλους του Champions League και όχι του Europa League (στο 3,15 η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ). Οι Κύπριοι του Ivan Jovanović θα στερηθούν των υπηρεσιών του Αλβανού βετεράνου Altin Xaxhi που θα δει το ματς από τις κερκίδες λόγω αποβολής στην πρώτη αναμέτρηση.

Εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός προπονητής των Δανών, Stale Solbakken, έχει τους δικούς του λόγους να πιστεύει πως η ομάδα του θα είναι τελικά νικήτρια. Η Copenhagen ακόμα να δεχτεί γκολ μακριά από το σπίτι της στην μέχρι τώρα πορεία της, έχοντας διασύρει 6-0 την FK Mogren κι μένοντας στο 0-0 με την Stabaek IF, στη γειτονική Νορβηγία.

Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι έχουν την παράδοση με το πλευρό τους. Ο σύλλογος από τη Δανία έχει κερδίσει τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, έχοντας πάρει προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα! Ο Solbakken θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο ΓΣΠ της Λευκωσίας θα είναι ο Αυστριακός Konrad Plautz.

Δεν υπάρχουν σχόλια: