30 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Bundesliga: Για το διπλό η Βέρντερ

Hertha - Werder Bremen:

H Hertha (3,50 ο άσος στο ανταλλακτήριο) γλίτωσε από τα χειρότερα στο ματς με την Brondby, καταφέρνοντας στο τελευταίο τέταρτο να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, να κερδίσει με 3-1 και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Παρ' όλα αυτά, η εικόνα των Βερολινέζων είναι πολύ κακή από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος με σημαντικά κενά σε όλες τις γραμμές. Ο Lucien Favre δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον επιθετικό Raffael.

H Werder (στο 2,26 ανταλλάσσεται το διπλό) δείχνει να βρίσκει ρυθμό, πετυχαίνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες (Gladbach 3-0, Aktobe X2), αλλά η δυναμικότητα των αντιπάλων ήταν περιορισμένη. Το θετικό για την ομάδα της Βρέμης είναι ότι έχει βρει πολύ γρήγορα το ρυθμό του ο Claudio Pizarro, που αποτελεί το μεγάλο πυροβολικό της ομάδας στην επίθεση. Πλην των χρόνια απόντων Rosenberg και Hugo Almedia, ο Thomas Schaaf δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πιθανές συνθέσεις:
Hertha: Drobny - Janker, von Bergen, Friedrich, Pejcinovic - Ebert, Dardai, Kacar, Cicero - Wichniarek, Domovchiyski
Werder Bremen: Wiese - Fritz, Mertesacker, Naldo, Boenisch - Frings, Borowski, Ozil, Marin - Hunt, Pizarro

Hamburg - Köln:

To Hamburg (1,40 ο άσος στην Betfair) αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γερμανία, με την παρουσία του τόσο στην Bundesliga όσο και στο Europa League. Ο Bruno Labbadia δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους βασικούς που ξεκούρασε στον επαναληπτικό με την Guingamp (3-1).

Η Koln (10,00 το διπλό) δεν έχει ακόμη νίκη, στο 0-0 με τη Frankfurt ωστόσο πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Ίσως να συνεβάλε σε αυτό το γεγονός ότι έπαιξε για πρώτη φορά πλήρης. Ο Lukas Podolski ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα αγωνιστεί κανονικά.

Πιθανές συνθέσεις:
Hamburg: Rost, Boateng, Mathijsen, Rozehnal, Aogo, Zé Roberto, Jarolim, Trochowski, Elia, Petric, Guerrero
Köln: Mondragon, Brecko, Geromel, Mohamad, Womé, Freis, Petit, Maniche, Ehret (Pezzoni), Podolski, Novakovic

Δεν υπάρχουν σχόλια: