29 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Bundesliga: Στην αποστολή της Bayern o Robben

Το ντεμπούτο του Arjen Robben με τη φανέλα της Bayern ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική της Bundesliga, όπου δεσπόζει η μονομαχία των Βαυαρών με τη Wolfsburg.

Stuttgart - Nürnberg:

H Stuttgart (1,50 ανταλλάσσεται ο άσος στην Betfair) πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ερωτηματικό ο οργανωτής Hleb, παραμένουν εκτός οι Boulahrouz (Α), Hilbert (Μ), Lanig (Μ). Μάλλον ο Cacau θα παίξει στη θέση του Marica, στο πλευρό του Pogrebnyak.

H Nurnberg (8,00) πήρε μόλις ένα βαθμό στα πρώτα τρία παιχνίδια της χρονιάς, δείχνοντας ότι έχει ακόμη δρόμο να διανύσει για να γίνει ανταγωνιστική. Ο επιθετικός Boakye αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα τραυματισμού, οπότε είναι πιθανό να ξαναδούμε βασικό τον Αγγελο Χαριστέα. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Michael Oenning, προσανατολίζεται πάντως σε σχήμα με ένα φορ.

Schalke - Freiburg:

Η Schalke (1,40) είναι αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν είναι τόσο ενθαρρυντική, ενώ η περίεργη οικονομική κατάσταση και το φλερτ του Rafinha με μεταγραφή έχουν χαλάσει το κλίμα. Αμφίβολος είναι ο γριπωμένος τερματοφύλακας Neuer, μάλλον δεν θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο για φέτος ο, προερχόμενος από τραυματισμό, αμυντικός χαφ Jones.

Η Freiburg (11,00 το διπλό στην Betfair) πλήρωσε πάλι λάθη απειρίας στην άμυνα στη συντριβή με 0-5 από την Leverkusen, η οποία όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Μάλιστα, μέχρι το 0-2 ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας Pouplin επιστρέφει αντικαθιστώντας τον Salz, που ευθύνεται για αρκετά γκολ το περασμένο Σάββατο. Αμφίβολος ο επιθετικός Bechmann.

Bayer Leverkusen - VfL Bochum

Μίνι βεσφαλικό ντέρμπι.

Η Leverkusen (1,45) πετάει φλόγες στην επίθεση και με τον Heynckes έχει σταθεροποιηθεί στην άμυνα. Αλλαγές δεν αναμένονται στο βασικό σχήμα της περασμένης εβδομάδας.

Η Bochum (9,00) πέτυχε την 1η της νίκη την περασμένη εβδομάδα, κερδίζοντας δίκαια με 1-0 τη μέτρια Hertha. O Marcel Koller ζήτησε επανάληψη της εμφάνισης της περασμένης εβδομάδας, αλλά δεν θα έχει πάλι στη διάθεσή του τους τραυματίες Maltritz (Α), Hashemian (Ε) και Ono (Μ). Επιστρέφει το μυαλό της ομάδας, ο Azaouagh.

Hannover - Hoffenheim

Το ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού Andreas Bergmann συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη του Hannover (2,92) με 2-1 επί της Nurnberg. Με δεδομένο όμως το μικρό βεληνεκές του αντιπάλου, το πραγματικό τεστ είναι το σημερινό. Αρκετά πάλι τα προβλήματα, καθώς παραμένουν εκτός οι Jan Schlaudraff (Ε), Chahed (Α), Altin Lala (Μ), Vinicius (Α), Jan Rosenthal (Μ), Leon Andreasen (Μ). Νέα απώλεια ο επιθετικός Mike Hanke.

Η Hoffenheim (2,66) αναζητεί ακόμη την 1η της νίκη είχε όμως δύσκολο πρόγραμμα, αντιμετωπίζοντας τα «βουνά» (Bayern, Leverkusen, Schalke). Πιο βατό το έργο της σήμερα, ακόμη και χωρίς τον τραυματία αμυντικό χαφ Tobias Weis.

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund:

Η Frankfurt (3,30) διατηρεί αήττητο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά ειδικά στο τελευταίο της ματς, το 0-0 με την Koln στάθηκε εξαιρετικά τυχερή. Σημαντικές είναι οι απώλειες του επιθετικού Martin Fenin και του κεντρικού αμυντικού Patrick Ochs. Τον τελευταίο θα αντικαταστήσει ο νεοαποκτηθείς Maik Franz.

Η Dortmund (2,46) έχει μείνει ήδη πίσω και με όπλο την εκπληκτική προϊστορία (μόλις μία ήττα στα τελευταία 15 με την Eintracht) θα αναζητεί την ανάκαμψη στη Φρανκφούρτη. Στην απουσία του αρχηγού Kehl προστέθηκε ο αμυντικός χαφ Tinga. Στο πλευρό της η Borussia θα έχει 7.000 πιστούς οπαδούς.

Bayern München - VfL Wolfsburg:

Η Bayern (1,84 o άσος στο ανταλλακτήριο) αντέδρασε στο χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 43 ετών με την απόκτηση του Arjen Robben έναντι 25 εκ. ευρώ. Μάλιστα, ο Ολλανδός που αποκτήθηκε την Πέμπτη, είναι στην αποστολή και ίσως αγωνιστεί στο σημερινό ματς! Στην αποστολή επέστρεψε και ο Ribery, αλλά δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός. Παραμένουν εκτός Demichelis, van Bommel και Toni.

Η Wolfsburg (4,50) προβλημάτισε με την τραγική της αμυντική συμπεριφορά στην εντός έδρας ήττα με 2-4 από το Hamburg, όπου θα μπορούσε να είχε δεχτεί κάλλιστα 6-7 γκολ. Το πρόβλημα διογκώνεται με την απώλεια του τραυματία αμυντικού χαφ και αρχηγού Josue, που βγάζει πολλή δουλειά στο κέντρο. Οι «λύκοι» έχουν κακή παράδοση στο Μόναχο με μια μόλις ισοπαλία και 11 ήττες σε 12 ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: