26 Αυγούστου 2009

Μπάγεβιτς: «Δεν είχε τίποτα ο Τζιμπούρ!»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. με δικά του λόγια, είπε από πριν από λίγο στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Τζιμπούρ προφασίστηκε τον τραυματία για να μην παίξει αύριο (21:00, Novasport 1) κατά της Βασλούι, στο δεύτερο προκριματικό αγώνα για την είσοδο της ΑΕΚ σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής της «Ένωσης» αποκάλυψε ότι η μαγνητική που έβγαλε σήμερα ο Αλγερινός ήταν καθαρή και άρα ο παίκτης δεν είχε τίποτα απολύτως.
«Ο Τζιμπούρ ζήτησε να μην παίξει. Σήμερα έδειξε ότι δεν έχει τίποτα. Η μαγνητική που έβγαλε ήταν καθαρή. Ζήτησε ο ίδιος από τον γιατρό, να πάει στον προπονητή και να πει ότι δεν μπορούσε να παίξει. Δεν το ζήτησε από μένα γιατί εμείς δεν έχουμε προσωπική επαφή, παρά μόνο στο γήπεδο. Αλλά το είπε στο γιατρό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς.

Σε ερώτηση, αν μετά απ’ αυτή την εξέλιξη διαφοροποιούνται τα πλάνα του, είπε: «Ναι! Υπολόγιζα στον Τζιμπούρ και αλλάζουν τα πλάνα μου».

Σε άλλα σημεία των δηλώσεων του, παραμονή του αγώνα ρεβάνς με τη Βασλούι στον οποίο η ΑΕΚ καλείται να ανατρέψει την ήττα (2-1) του πρώτου ματς, ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, την ετοιμότητα της και τον αντίπαλο: «Είναι έτοιμη η ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση. Δεν μπορούμε να έχουμε ούτε μία δικαιολογία, αν δεν πάρουμε την πρόκριση. Το παιχνίδι πάντως δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος είναι δυνατός. Έχει καλά στοιχεία. Αλλά και εμείς πιστεύω ότι ήμαστε έτοιμοι. Με τη σοβαρότητα τη δικιά μας πρέπει να λειτουργήσουμε».

Ο Μπάγεβιτς δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποτυχίας και όταν του ...υπενθύμισαν το περσινό στραπάτσο (επί Δώνη) με Ομόνοια, αρκέστηκε να πει: «Περιμένετε ως αύριο!»

Ο προπονητής της ΑΕΚ ρωτήθηκε για τις δραματικές στιγμές που πέρασε το Σαββατοκύριακο η οικογένεια του, στο σπίτι τους στον Διόνυσο: «Καταρχάς αυτό που έπρεπε να γίνει με την αναβολή του ματς, έγινε. Έζησα δύο ημέρες και δύο νύχτες, άσχημες καταστάσεις. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολα. Οι πιο δύσκολες μέρες στη ζωή μου».

Τέλος ο Μπάγεβιτς ...παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μην ασχολούνται με μετεγγραφές : «Σας παρακαλώ να μην γράφετε για μετεγγραφές, πριν τελειώσει αυτό το παιχνίδι. Εσείς κάνετε τη δική σας δουλειά. Δεν χρειάζεται να σας παρακαλώ. Εγώ κάνω τη δική μου δουλειά».

Η ΑΕΚ θα παίξει αύριο με Σάχα, Αραούχο (κάνει ντεμπούτο), Χουάνφραν, Τζεράλντο Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Μάκο, Καφέ, Λεονάρντο, Μαντούκα, Σκόκο και Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: