5 Αυγούστου 2009

Τα ξένα ΜΜΕ για τον ΠΑΟ


Ο Παναθηναϊκός έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε την πρόκριση και μερικά ξένα ΜΜΕ ασχολήθηκαν, όπως είναι φυσικό για το μεγάλο όνομα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη.
Το επίσημο σάιτ της UEFA κάνει λόγο για εφιάλτη των Τσέχων στην Αθήνα, ενώ η L' equipe κάνει ιδιαίτερη αναφορά λόγω Σισέ.

Ο Παναθηναϊκός πόνεσε περισσότερο την Σπάρτα (UEFA.COM)

"Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Σπάρτα Πράγας έφυγε από την Αθήνα με το όνειρο του Champions League να καταστρέφεται από τον Παναθηναϊκό που εξουδετέρωσε την ζημιά του πρώτου αγώνα, νικώντας με 3-0 τους Τσέχους".

Ο Σισέ και ο ΠΑΟ προκρίθηκαν (L'équipe)

"Ο Παναθηναϊκός ήταν στο καναβάτσο μετά το 3-1 στην Τσεχία, όμως ξεπέρασε τις δυσκολίες και πήρε μια εμφατική νίκη με 3-0 κόντρα στην Σπάρτα Πράγας στην αναμέτρηση για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου για το Champions League.

H ελληνική ομάδα πήρε το προβάδισμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου χάρις στον Σαριέγκι. Ο Κατσουράνης και ο Σαλπιγγίδης επιβεβαίωσαν οριστικά την πρόκριση για τα μπαράζ στον δεύτερο ημίχρονο. Ο Σισέ ήταν βασικός αντίθετα με τον πρώην της Νις, Σεντρίκ Kαντέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: