6 Αυγούστου 2009

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟ


Δυο μέρες μετά τη νίκη πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας οι Νικόλας Πατέρας, Κώστας Αντωνίου και Χενκ Τεν Κάτε τα είπαν για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, συμφωνώντας πως η ομάδα αν και έδειξε καλό πρόσωπο, παίρνει βελτίωση, αλλά όχι... μεταγραφές!

Συγκεκριμένα, η "τριανδρία" του Παναθηναϊκού συναντήθηκε το μεσημέρι και συζήτησαν για την εικόνα της ομάδας στους αγώνες με τη Σπάρτα, κυρίως στον δεύτερο.

Εχοντας πλέον ένα σαφές δείγμα των παικτών συμφώνησαν πως υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα αλλά και αγωνιστικές αδυναμίες και πως χρειάζεται να δουλευτούν για να εμφανιστεί η ομάδα έτοιμη στα πλέι οφ του Champions League αλλά και στο πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στην..."ταμπακιέρα", δηλαδή τις μεταγραφές, επισήμως δεν συζητήθηκε τίποτα, καθώς ισχύουν τα όσα εδώ και καιρό πρεσβεύει η ΠΑΕ, δηλαδή οτι "δεν αποκλείεται να γίνει κάποια μεταγραφή, μόνο όμως αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό".

Σε καλό κλίμα "Κάρα" και Αντωνίου
Προηγουμένως, είχε γίνει η συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Καραγκούνη και του διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου με θέμα φυσικά την ανανέωση του συμβολαίου του 32χρονου μέσου, που λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

"Κάρα" και Αντωνίου τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει και άλλο ραντεβού, όπου εκτός απροόπτου οι δύο πλευρές αναμένεται να δώσουν τα χέρια. Οσον αφορά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο θεσσαλονικιός φορ θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τον Αντωνίου, για το ζήτημα της επέκτασης του δικού του συμβολαίου, όπου αναμένεται και η υπόθεση αυτή να έχει αίσιο τέλος, καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Τη... γλίτωσε προς το παρόν
Με κόσμο στο ΟΑΚΑ θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός την ομάδα με την οποία θα τεθεί αντίπαλος στα πλέι οφ του Champions League, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει στις 27/8, όταν θα έχει γίνει δηλαδή το ματς. Αν τελικά ο Παναθηναϊκός τιμωρηθεί, η ποινή του θα ισχύσει για το πρώτο εντός έδρας ματς του, είτε στο Champions League, είτε στο Europa League.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ta ryallitoi