7 Αυγούστου 2009

Οι μετεγγραφές της ημέρας στην Ευρώπη


Πλούσια ήταν και πάλι η μετεγγραφική κίνηση στα κορυφαία ευρωπαίκά πρωταθλήματα. Ασφαλώς, οι κινήσεις που ξεχωρίζουν είναι η απόκτηση του Κλάας Γιαν Χούντελααρ, του Μάρκο Αρνάουτοβιτς από την Ίντερ και του Κάσερες από τη Γιουβέντους, αλλά δεν είναι μόνο αυτές...

Δανεικός στη Χαλ ο Άλντιντορ

Ένας παίκτης που απασχόλησε τον τελευταίο μήνα, ο Τζόζι Άλτιντορ, βρήκε "λιμάνι" για τον επόμενο χρόνο και αυτό δεν είναι ο Πειραιάς. Ο 20χρονος Αμερικανός επιθετικός τα βρήκε με τη Χαλ, η οποία τον δανείστηκε για ένα χρόνο από τη Βιγιαρεάλ. Οι "τίγρεις" έχουν το δικαίωμα να τον αγοράσουν, εφόσον πληρώσουν το ποσό που ορίστηκε ως οψιόν αγοράς. Στη Χαλ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και ο Χαμπίμπ Μπέιγ. Ο πρόεδρος της Νιούκαστλ, Πολ Ντάφεν, αποκάλυψε την Πέμπτη πως η ομάδα θα παραχωρήσει τον Σενεγαλέζο μπακ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός, ως δανεικό.

"Βερολινέζος" ο Μπένγκσον

Την απόκτηση του Ράσμους Μπένγκτσον από την Τρέλεμποργκ ανακοίνωσε η Χέρτα. Ο 23χρονος Σουηδός αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Βερολίνου, ενώ το ποσό της μετεγγραφής δεν έγινε γνωστό.

Κοντά στην Τότεναμ ο Μπασόνγκ


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σεμπαστιάν Μπασόνγκ βρίσκεται η Τότεναμ. Ο Γάλλος αμυντικός ξεκαθάρισε ότι τα «σπιρούνια» είναι η πρώτη του επιλογή, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι, η Έβερτον και η Άρσεναλ έδειχναν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ο 23χρονος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή και η μεταγραφή του από τη Νιουκάστλ θα κοστίσει περίπου 9,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στη Γουίγκαν ο Σινκλέρ

Την απόκτηση του Σκοτ Σινκλέρ από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ανακοίνωσε η Γουίγκαν. Ο 20χρονος επιθετικός, διεθνής με τις Ελπίδες της Αγγλίας, παραχωρείται σε έκτο διαφορετικό σύλλογο ως δανεικός από τους «μπλε», με τους οποίους πέρυσι είχε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο Κύπελλο Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: