7 Αυγούστου 2009

Κετσπάγια: "Δεν ασχολούμαι με μεταγραφές"

Να καθαρίσει η ομάδα του την πρόκριση από το πρώτο ματς όπως και με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια, που υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη κλήρωση από τον Παναθηναϊκό γιατί πολύ απλά είναι ο πρωταθλητής. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε για το ρόστερ όταν ρωτήθηκε για μεταγραφές.
Ο Γεωργιανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου αναφορικά για την κλήρωση των πλέι οφ του Champions League, εμφανίστηκε προσγειωμένος όπως το συνηθίζει και τόνισε πως μόνο με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα έρθει η πρόκριση έστω κι αν η Σέριφ δεν προκαλεί φόβο.

"Υπήρχαν και πιο δυνατές ομάδες όμως δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την Σέριφ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θεωρώ καλό για εμάς ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Εκεί θα πρέπει να ξεκινήσουμε να χτίζουμε την πρόκριση", τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η κατασκοπεία είναι στο... αίμα του Τιμούρ που έχει αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού προς τους ομίλους του Champions League: "Θα δούμε το DVD απέναντι Σλάβια Πράγας και θα δούμε την Δευτέρα το ματς του πρωταθλήματος. Απέκλεισε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε πολύ για να μη το ξανακάνει.

Έχουμε περισσότερα επίσημα παιχνίδια από εμάς, αλλά και τα δύο δικά μας είναι σημαντικά. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 23 αλλά δεν έχουμε παράπονο. Από την Τρίτη μέχρι την Κυριακή έχουμε αρκετές μέρες ξεκούρασης"
.

Όσο για τις μεταγραφές, ο Κετσπάγια δεν έδειξε να προβληματίζεται, δηλώνοντας: "Αυτούς τους παίκτες έχω, μ αυτούς θα προχωρήσω. Δεν ασχολούμαι αυτή τη στιγμή με μεταγραφές".

Ερωτηθείς για την δύσκολη κλήρωση του Παναθηναϊκού ο Γεωργιανός τεχνικός απάντησε αφοπλιστικά: "Η κλήρωση μας είναι πιο εύκολη από του Παναθηναϊκού γιατί εμείς είμαστε πρωταθλητές. Όταν έχεις ως στόχο τους ομίλους καμιά φορά προκύπτουν και δύσκολες κληρώσεις. Ο ΠΑΟ έχει σαφώς δύσκολο έργο απέναντι στην Ατλέτικο".

Click Here

Δεν υπάρχουν σχόλια: