21 Αυγούστου 2009

Ανανέωσε ο Κώστας Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα πέντε χρόνια καθώς την Παρασκευή υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του στο οποίο τοποθετήθηκε ρήτρα 8 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι επιδόσεις του διεθνή με τις Ελπίδες Έλληνα στράικερ από την αρχή της προετοιμασίας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διοικούντες το σύλλογο οι οποίοι αποφάσισαν να ανταμείψουν τον ομογενή σέντερ φορ με ένα νέο, ανανεωμένο, συμβόλαιο.

O "Μητρογκόλ" του Ολυμπιακού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο βάσει του οποίου θα παραμείνει κάτοικος "Πειραιά" έως το καλοκαίρι του 2014.

Ο νεαρός επιθετικός των Πειραιωτών αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του "συλλόγου" και για αυτό οι ιθύνοντες του συλλόγου προέβλεψαν να το διαφυλάξουν τοποθετώντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8.000.000 ευρώ.

Αναλυιτκά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας (έως τις 30/6/2014). Στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8 εκατομμυρίων Ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: