18 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Τσάμπιονς Ληγκ: Θα παλέψει για το διπλό ο Ολυμπιακός


ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Και μόνο η συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θεωρείται επιτυχία για την Σέριφ Τιρασπόλ. Δείγμα που δείχνει την διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό που θέλει από σήμερα να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση.
Η μολδαβική ομάδα στον περασμένο γύρο απέκλεισε την Σλάβια Πράγας, ενώ ο πειραϊκός σύλλογος την Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Η Σερίφ έχει δώσει τρία παιχνίδια για το εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λίγκα την Κυριακή.
Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τους Αμπντούλ Μαμά και Φερέιρα Νάντσον. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους Τοροσίδη, Ντάρμπισιρ και Στολτίδη, που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(4-5-1): Νικοπολίδης – Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο – Γκαλέτι, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντουντού, Λεονάρντο (Ζαϊρί) – Ντιόγκο (Μήτρογλου).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΠΟΕΛ

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση δείχνει ότι βρίσκεται η Κοπεγχάγη, η οποία σήμερα υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα από την Δανία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα 1-0 από την Αρχάους και έπεσε κι άλλο στην βαθμολογία.
Το θετικό για τους «πρασίνους» είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και στο σημερινό ματς αναμένεται να κατεβούν πλήρεις. Στην αντίπερα όχθη, η κυπριακή ομάδα θα προσπαθήσει να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.
Ο σύλλογος της Μεγαλονήσου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα και τα μόνα επίσημα παιχνίδια είναι αυτά που έδωσε στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι στο σημερινό ματς δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους αμυντικούς Μπρούσερ και Πουρσαϊτίδη.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΑΠΟΕΛ(4-5-1): Χιώτης - Ηλία, Κόντης, Γκριντσάροφ (Ζόρζε), Χατζί - Μοράις, Σατσιάς(Μιχαήλ), Πίντο, Χαραλαμπίδης, Κοσόφσκι - Μιροσάβλιεβιτς.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσουν σήμερα η Σπόρτινγκ Λισαβώνας και η Φιορεντίνα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Οι δύο ομάδες κοντράρονται για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της διοργάνωσης, με τον επαναληπτικό να είναι σε μία εβδομάδα στην Φλωρεντία.
Η Σπόρτινγκ προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Νασιονάλ, ενώ στην προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Τβέντε. Η Φιορεντίνα, από την άλλη, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Λισαβώνας δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Ιζμαϊλοφ. Στην αντίπερα όχθη. Στην αντίπερα όχθη, οι «βιόλα» δεν υπολογίζουν τον Μούτου, ενώ αμφίβολος είναι Σαντάνα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ(4-4-2): Ρουί Πατρίσιο – Περεϊρίνια, Ντανιέλ Καρίσο, Αντερσον Πόλγκα, Αντρέ Μαρκές – Μιγκέλ Βελόσο, Ζοάο Μουτίνιο, Σιμόν Βούκσεβιτς, Ματίας Φερνάντες – Λίεντσον, Ποστίγκα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ(4-2-3-1): Φρέι – Κομότο, Γκαμπερίνι, Νταϊνέλι, Πασκουάλ (Γκόμπι) – Τζανέτι, Μοντολίβο – Μαρκιόνι, Μούτου, Βάργκας – Τζιλαρντίνο.

Δείτε τις υπόλοιπες αναλύσεις στο http://www.exsports.gr/

Κάντε κλικ στα παρακάτω banner για να εντοπίσετε αποδόσεις, παικτικές ευκαιρίες και προσφορές- bonus στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Click here now for your Free £50 Bet Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: