26 Αυγούστου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θέαμα με Σέριφ, θρίλερ με Μαντσίνι


Ο Ολυμπιακός θέλει καλή εμφάνιση και νίκη με σκορ στη σημερινή ρεβάνς με την Σέριφ (21.45-ΝΕΤ) στην οποία θα σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους μετά το 2-0 της Μολδαβίας.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να χαρίσει ωραίες στιγμές στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, δίχως ταυτόχρονα να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους Μολδαβούς να ελπίσουν σε κάποιο θαύμα.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει σήμερα με Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Ζαϊρί και Μήτρογλου ο οποίος ήταν σε σούπερ κατάσταση και στην χτεσινή τελευταία προπόνηση.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια για τον δανεισμό του Αμαντίνο Μαντσίνι από την Ιντερ κάνοντας διαπραγματεύσεις με τον παίκτη ώστε να τον πείσει να δεχτεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ελληνικό σύλλογο. Αναμένονται ίσως και σήμερα οι τελικές εξελίξεις, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να τελειώσουν με αυτή τη μεταγραφή ενεργοποιώντας και τις άλλες λύσεις που υπάρχουν.

Αύριο θα γίνει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ και θα γνωστοποιηθεί αν θα υπάρξει τελικά διευρυμένη συμμετοχή στο ιδιοκτησιακό ή αν θα καλύψει ολόκληρη την αύξηση ο Σ. Κόκκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: