26 Αυγούστου 2009

Χωρίς Τζιμπούρ με Βασλούι, ανακοινώθηκε ο Νέμεθ


Τις υπηρεσίες του Ράφικ Τζιμπούρ θα στερηθεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης με την Βασλούι, όπου η ΑΕΚ θα επιδιώξει την ανατροπή της ήττας της με 2-1 στη Ρουμανία.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και μάλιστα ο Μπάγεβιτς του έδωσε φανελάκι βασικού στο μεγαλύτερο μέρος του οικογενειακού διπλού. Μόλις, όμως, αυτό ολοκληρώθηκε, ο 25χρονος επιθετικός ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί στον ευρωπαϊκό αγώνα, επειδή πονάει στα γόνατά του και είναι κουρασμένος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Μπάγεβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Τζιμούρ, αλλά σύμφωνα με τους συνεργάτες του έχει εκνευριστεί πολύ από την κίνηση του παίκτη.

Ο Τζιμπούρ θα βρεθεί την Τετάρτη στο Ιατρικό κέντρο του Αμαρουσίου, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι 20 παίκτες που συμπεριλήθφηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Σάχα, Σκόκο, Καφές, Γεωργέας, Μαντούκα, Λεονάρντο, Καράμπελας, Αραμπατζής, Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Χουανφράν, Μπλάνκο, Ιορντάκε, Μάκος, Γιαχάγια, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Παυλής.

Νέμεθ: «Η ευκαιρία μου...»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ, έκανε ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο νεαρός Ούγγρος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 29 και φωτογραφήθηκε με αυτήν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το σημαντικό και για μας και για τους φιλάθλους. Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε μια ωραία πόλη και η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες εδώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ» δήλωσε στον επίσημο δικτυακό τόπο της «Ένωσης».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους του, ανέφερε:

«Θέλω να παίζω καλά και να σκοράρω πολλά γκολ. Και ελπίζω να βοηθάω την ομάδα μου. Θέλω μόνο να παίζω, να σκοράρω και να κερδίζω».

Για τη θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται είπε:

«Παίζω είτε ως δεύτερος, είτε ως επιθετικό χαφ».

Καταλήγοντας, τόνισε πως το μυαλό του πλέον βρίσκεται μόνο στην ΑΕΚ:

«Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τη Λίβερπουλ, αλλά τώρα μου δίνεται μια καλή ευκαιρία να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Θέλω να παίξω καλά, όχι για να επιστρέψω στη Λίβερπουλ, αλλά για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα δεν τα σκέφτομαι αυτή τη στιγμή».


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: