25 Αυγούστου 2009

Υποχρέωση η πρόκριση για τον Τιμούρ Κετσπάγια

Υποχρεωμένος να παρουσιαστεί σοβαρός είναι ο Ολυμπιακός, ούτως ώστε να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Σερίφ Τίρασπολ. Αυτό υποστήριξε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (25/8), προσθέτοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν μία νίκη που θα συνδυαστεί με γκολ και θέαμα.

Από την πλευρά του ο Τάσος Πάντος, τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να είναι σοβαροί και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους.

«Δουλεία μας είναι να παρουσιάσουμε την εικόνα που πρέπει. Για αυτό προσπαθούμε στις προπονήσεις, ανεξάρτητα του αντιπάλου. Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σοβαροί μπροστά στον κόσμο μας. Η Σερίφ δεν ήταν το φαβορί στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά έφτασε μέχρι εδώ. Αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θέλουμε να δείξουμε περισσότερα από τις προηγούμενες φορές.

Πότε θα είναι έτοιμοι η ομάδα; Σημασία έχει το αποτέλεσμα σε αυτό το επίπεδο. Είναι δύσκολο να λέμε ότι τώρα είμαστε απολύτως έτοιμοι. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Εχουμε και απουσίες και όταν επιστρέψουν θα ανεβάσουν το επίπεδο. Μπορούμε πολύ καλύτερα».

Για την αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, σχολίασε: «Ηταν σωστή η απόφαση. Θα μπορούσε να αναβληθεί όλη η αγωνιστική αλλά όλα έγιναν τελευταία στιγμή. Θα προτιμούσα να μην έχει συμβεί τίποτα. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουν αύριο και να προκριθούμε. Εχουμε καιρό για την ΑΕΚ».

Γιατί δεν βρίσκονται σε φόρμα κάποιοι παίκτες: «Είναι ευχάριστο ότι παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα θ λύσεις. Θα φορμαριστούν κι αυτοί, ενώ θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι. Εχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ και όποτε κληθούν να βοηθήσουν θα το κάνουν. Κάποιοι θα παίξουν αύριο, κάποιοι άλλοι στην Λάρισα. Εμείς βλέπουμε την ετοιμότητά τους και αναλόγως πράττουμε».

Πάντος: Σοβαροί να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Τάσος Πάντος, που τόνισε οτι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι σοβαροί για να σφραγίσουν την πρόκριση.

Θα επιδιώξετε γκολ και θέαμα;
Αυτό θέλουμε αλλά παίζουν και οι αντίπαλοι. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό αλλά εμείς γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε.

Πόσο εύκολο είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι μετά το σκορ του πρώτου αγώνα;
Ο Ολυμπιακός απέχει ένα παιχνίδι από τους ομίλους. Δουλεύουμε όλο το καλοκαίρι γι’ αυτό. Εχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως σε όλα τα παιχνίδι και να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας

Σε ανησυχεί κάτι:
Μιλάμε για τα προκριματικά. Η Σέριφ είναι υπολογίσιμη, είναι δυνατή ομάδα η πείρα λέει να μην υπιτιμάμε καμία ομάδα. Σοβαροί πρέπει να είμαστε για να προκριθούμε.Νε Από την πρώτη μου χρονιά είμαστε στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός αξίζει να έιναι εκεί. Πέρσι δίκαια αποκλειστήκαμε. Το πάθημα έγινε μάθημα και θέλουμε να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που του αξίζει

Στα προκριματικά πρέπει να μην υποτιμάς κανένας. Σκληρή δοκιμασία για τις ομάδες. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και πρέπει να παρουσιάζεσαι σοβαρός. Πρώτα μας μέλημα είναι η ουσία και το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: