18 Αυγούστου 2009

Στέλνουν το "αλάνι" στη Λίβερπουλ!


Μία ανάσα από την απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου βρίσκεται η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας. Μία είδηση, που αν ισχύει, αναμένεται να... ταράξει τα νερά στους κόλπους της Ενωσης, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες του www.sportive.com.cy αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Λίβερπουλ είναι σε προχωρημένο στάδιο και πως η αγγλική ομάδα, που έχει ξεμείνει από αμυντικούς εξαιτίας τραυματισμών, πρόσφερε στην Ενωση 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ όμως ζήτησε 5 εκ. ευρώ, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν ακριβώς στην μέση, δηλαδή στα 3 εκ. ευρώ. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Κυργιάκος είναι θετικός να μετακομίσει στο λιμάνι του Μερσεσάιντ και να φορέσει τα κόκκινα της Λίβερπουλ.

Στην ΑΕΚ δηλώνουν άγνοια του θέματος, ενώ και οι τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, καθώς αναφέρουν πως οι διοικούντες της Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα απ' όσα έχουν δαπανήσει έως τώρα, απόφαση που έχουν διαμηνύσει ήδη στον Μπενίτεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: