14 Αυγούστου 2009

Διευκρινίσεις Ντούσαν


Ο Μπάγεβιτς διευκρίνισε χθες ότι εννοούσε «άλλου τύπου επιθετικό, ψηλό και βαρύ σέντερ φορ» για την ΑΕΚ.
Η δήλωσή του μετά το ματς με τη Μαγιόρκα ότι δεν έχει έναν επιθετικό με ποιότητα δίπλα στον Μπλάνκο προκάλεσε αρκετά μεγάλο θόρυβο και ενόχλησε τον Τζιμπούρ που παρεμπιπτόντως πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης στο Αλγέρι το νικητήριο γκολ (1-0) της Αλγερίας στο φιλικό με την Ουρουγουάη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ επιχείρησε χθες να μαζέψει κάπως το πράγμα και ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα της ομάδας τούτη τη στιγμή είναι η απόκτηση δεξιού μπακ και όχι επιθετικού.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι πως η ΑΕΚ θα ασχοληθεί και με σέντερ φορ που θα έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία ζητάει ο προπονητής, τις τελευταίες μέρες των μετεγγραφών. Στις 27 είναι ο αγώνας ρεβάνς με τη Βασλούι και θα απομένουν 4 μέρες για τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου. Σ' εκείνο το χρονικό διάστημα πιθανόν να προκύψει θέμα επιθετικού για την ΑΕΚ, πολύ περισσότερο μάλιστα εάν ώς τότε καταφέρουν να πουλήσουν (με μίνιμουμ 2,5 εκατ.ευρώ) σε ευρωπαϊκή ομάδα τον Τζιμπούρ.

Πάντως, στην ΑΕΚ κατάφεραν τελικά να πάνε πολύ πίσω τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και τη στελέχωση της ομάδας. Και με το δεξί μπακ και με τον επιθετικό που έχει στο μυαλό του ο προπονητής. Ο Μπάγεβιτς και χθες τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τη Μαγιόρκα. «Είχαμε κίνηση, κυκλοφορούσε η μπάλα...».

Στο μετεγγραφικό σίριαλ Γκάξα, μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε σημειωθεί εξέλιξη. Ο Νίκος Θανόπουλος έκανε τηλεφωνικά τις διαπραγματεύσεις και περίμενε την απάντηση της Μαμέλοντι Σάνταουνς στην πρόταση των 600.000 ευρώ και αποπληρωμή μέσα σε 18 μήνες. Με τον ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα και αν τα βρουν οι δύο ομάδες, ο 25χρονος Νοτιοαφρικανός διεθνής μπακ μέχρι αύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: