7 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ: Λεονάρντο πενταετίας


Πενταετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Λεονάρντο και έτσι πήρε αίσιο τέλος (για την «Ένωση») ένα από τα μετεγγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος θα εισπράξει 1,5 εκατ. ευρώ σε πέντε χρόνια.
Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό έκλεισε στα 700 χιλιάρικα συν τις εισπράξεις ενός φιλικού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η προκαταβολή είναι 300.000 ευρώ και οι άλλες τρεις δόσεις θα αποπληρωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Λεονάρντο υποσχέθηκε γκολ και νίκες:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ήθελα πάρα πολύ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Θανόπουλο και τον αντιπρόεδρο τον κ.Αθηνή, για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μπάγεβιτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ, έτσι κι εγώ είχα πολύ άγχος για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Φυσικά τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε την ΑΕΚ πάντα ψηλά. Γιατί εκεί πρέπει να είναι»

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος παραδέχτηκε επίσης ότι κάποιες φορές φοβήθηκε ότι δεν θα γίνει αυτή η μετεγγραφή. «Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και όταν διάβαζα αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς τελείωσαν όλα όπως ήθελα και θέλω να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο, με γκολ και νίκες. Με τη βοήθεια βέβαια, που θα έχω από τους νέους μου συμπαίκτες. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το σίριαλ που εξελίχθηκε τόσο καιρό. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα θέλω να τους δίνω χαρά στο γήπεδο και να πηγαίνουν στα σπίτια τους νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: