24 Αυγούστου 2009

Λίβερπουλ: Προβάδισμα Αγιάλα έναντι Κυργιάκου

Ο Σωτήρης Κυργιάκος ήταν η τελευταία αιφνιδιαστική κίνηση της Λίβερπουλ, στην προσπάθειά της να καλύψει τα κενά στο κέντρο της άμυνας από τις απουσίες των Άγκερ (θα μείνει εκτός δράσης για άλλες έξι εβδομάδες) και Σκρτελ (προέρχεται από τραυματισμό στο σαγόνι), ωστόσο θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή για το ντεμπούτο του με τους "κόκκινους".
Ο 18χρονος Ισπανός Ντανιέλ Αγιάλα είχε εξαιρετική παρουσία στο προηγούμενο ματς της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Στόουκ στο "Άνφιλντ" (4-0), ως παρτενέρ του Τζέιμι Κάραγκερ, και όπως υποστήριξε ο Ράφα Μπενίτεθ με δηλώσεις του στο "Espn", πιθανότατα θα προτιμηθεί αυτός απόψε για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Άστον Βίλα, έναντι του Έλληνα μπακ.

"Ο Ντάνι (Αγιάλα) τα πήγε πολύ καλά με την Στόουκ μετά το νευρικό ξεκίνημα και ίσως είναι δύσκολο να βάλω κατευθείαν τον Κυργιάκο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

"Απέναντι στη Στόουκ, οι παίκτες ήθελαν να αποδείξουν ότι ήταν αρκετά καλοί να κερδίσουν τον τίτλο μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Τότεναμ.

Ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς να νικήσουν εντός έδρας μεσοβδόμαδα μπροστά στους οπαδούς μας, και θα αισθάνονται το ίδιο τη Δευτέρα απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Άστον Βίλα.

Πετύχαμε τέσσερα γκολ με τη Στόουκ, δεν δεχτήκαμε κανένα, και κερδίσαμε άνετα. Όμως οι παίκτες ξέρουν πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, είσαι αποφασισμένος να αποδείξεις κάτι στο αμέσως επόμενο. Το κάναμε αυτό και αυτός είναι ο σκοπός μας ξανά τη Δευτέρα".


Δεν υπάρχουν σχόλια: