24 Αυγούστου 2009

Με Γκαλέτι, Αβραάμ ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Στο παιχνίδι του Αλκαζάρ με την Λάρισα, για την 2η αγωνιστική, θα εκτίσουν τελικά την ποινή τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κάτι που σημαίνει ότι όταν πραγματοποιηθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ (πιθανότατα στις 23 Σεπτεμβρίου) ο Κετσπάγια θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και τους δύο.
Οι δύο «ερυθρόλευκοι», που είναι τιμωρημένοι από την προηγούμενη σεζόν, δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην «Ένωση». Μετά την αναβολή της αναμέτρησης, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που έχουν πλήξει την βορειοανατολική πλευρά της Αττικής, και σύμφωνα με τον κανονισμό, η ποινή τους μεταφέρεται στην επόμενη αγωνιστική και ως εκ τούτω θα βρίσκονται στην διάθεση του Γεωργιανού για το ντέρμπι.

Εκτός των δύο, στην διάθεσή του θα βρεθεί και ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο ματς με την Καβάλα, προσθέτοντας ακόμα μία λύση στην επιθετική γραμμή. Αν πάντως το παιχνίδι με την ΑΕκ πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός σε διάστημα 7 ημερών θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των αντιπάλων του στους ομίλους του Champions League, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, ο Κετσπάγια άφησε τους ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν την Κυριακή και η προετοιμασία για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με την Σερίφ Τίρασπολ θα ξεκινήσει την Δευτέρα με προπόνηση στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: