26 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός: Πρόκριση μέσα σε αποδοκιμασίες...


Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα την Σέριφ με 1-0 και πέρασε στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά ο Κώστας Μήτρογλου. Αλχημείες στην ενδεκάδα από τον Κετσπάγια, οι οποίες δεν άρεσαν στον κόσμο.
Σε ένα κακό πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανήμποροι στον επιθετικό τομέα.
Στο δεύτερο μέρος οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να βγουν μπροστά με τον Γκαλέτι αλλά δυστυχώς ο Αργεντινός τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
Η είσοδος του Ντιόγκο απελευθέρωσε τον Κώστα Μήτρογλου αλλά και πάλι δεν έφερε εύκολα... την άνοιξη. Ο Έλληνας στράικερ προσπαθούσε αλλά χωρίς ουσία στην τελική κατάληξη, τουλάχιστον μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Το γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα των Μολδαβών σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου στο 82ο λεπτό με κοντινή προβολή. Το τέρμα αυτό δεν ησύχασε τον κόσμο, ο οποίος έβλεπε την ομάδα να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Μαρέσκα, Ντουντού (63΄Ντιόγκο), Κ. Παπαδόπουλος (46΄Λεντέσμα), Γκαλέτι (65΄Γκαλίτσιος), Λεονάρντο, Μήτρογλου.

Σέριφ: Ναμάτσκο, Ντα Κόστα, Ταρκινσβίλι, Κορνέενκοφ, Ερόκιν (65΄Κουτσούκ), Μπαλιμά (80΄Βολκόφ), Ρουάμπα, Αρμπάνας, Τσίνια, Ντιέντιου (58΄Σουβόροφ), Ροντρίγκεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: