8 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός: Χάνεται ο Γκονζάλες, υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ


Ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να ανεβάσει την προσφορά του στην Μπέτις για τον Μαρκ Γκονζάλες και έτσι οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν ντυμένο στα ερυθρόλευκα. Ο Χιλιανός φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τριετές συμβόλαιο.
Μάλιστα, πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ρωσική πρωτεούουσα για να υπογράψει. Πλέον λοιπόν ο Ολυμπιακός πρέπει να εξετάσει τις εναλλακτικές του λύσεις για τη θέση του αριστερού χαφ.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικοινώνησε με τη διοίκηση της Μπέτις την Παρασκευή για να μάθει την τιμή του παίκτη. Οι Ανδαλουσιανοί ζήτησαν αρχικά 8 εκατομμύρια, με την ΤΣΣΚΑ να δίνει τελικά 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τους Ανδαλουσιανούς. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός σε κανένα σημείο δεν πρόσφερε πάνω από 3,5 εκατομμυρια.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να στραφεί αλλού. Επικρατέστερος για τη θέση είναι πλέον ο Ρότζερ Ρεγκέιρο της Λέγκια Βαρσοβίας, μία λύση σαφώς προσιτή, αφού οι Πολωνοί ζητούν μισό εκατομμύριο για να τον δώσουν.

Πηγή enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: