8 Αυγούστου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Οι κληρώσεις του Τσάμπιονς Ληγκ

Η χθεσινή κλήρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων (Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ), καθώς και οι αντιδράσεις των τεσσάρων εκπροσώπων της Ελλάδας, μονοπωλούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

"ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ" αναφέρει η "Ωρα των Σπορ", μετά την κλήρωση που είχε η ΑΕΚ με την Βασλούι από τη Ρουμανία.

"ΠΑΡΤΕ HUMMER" γράφει η "Goal" και συνεχίζει: "Η αναγκαιότητα απόκτησης στόπερ συνοδεύεται πια για τον ΠΑΟ και από τη μεγάλη πρόκληση της Ατλέτικι Μ. των Αγουέρο και Φορλάν". Σε άλλο θέμα: "Σερίφ-ης στ΄ αστέρια".

"ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ" είναι το πρώτο θέμα του "Φιλάθλου" και προσθέτει: "Μιλάνο και Βρέμη για να παλέψει με Ατλέτικο την πρόκριση". Σε άλλο θέμα: "Χαμόγελα για Σέριφ, αλλά και χαμηλοί τόνοι στον Ολυμπιακό".

"ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ" γράφει η "Πράσινη" και συνεχίζει: "Η τύχη έπιαξε το γνωστό ερυθρόλευκο παιχνίδι στέλντοντας τους "πράσινους" πάνω στην Ατλέτικο, αλλά ο Ευρωπαίος μπορεί να τους αφήσει και πάλι ξερούς!"

"ΒΓΑΛΤΕ ΞΙΝΑ ΤΑ...ΓΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ" αναφέρει η "Derby news" και προσθέτει: "Πανηγύριζαν οι Ισπανοί για την κλήρωση με Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρουν καλά με ποιον έμπλεξαν και τι τους περιμένει".

"ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ 2 ΒΟΜΒΕΣ" αναφέρει η "Γάτα" και εξηγεί: "Η κλήρωση ανοίγει την όρεξη όλων στον Πειραιά και η πρόκριση..."

"ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ" γράφει η εφημερίδα "Φως" για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Σερίφ Τιρασπόλ.

"ΑΛΛΗ ΑΕΚ ΜΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ" είναι το πρώτο θέμα της "Score live".

"ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" αναφέρει ο "Πρωταθλητής" και προσθέτει: "Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Σέριφ, τελευταίο εμπόδιο για το σεντόνι..."

"ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ" επισημαίνει η "Εξέδρα", που φιλοξενεί δηλώσεις του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Φορλάν: "Σκληρφά καρύδια οι Ελληνες".

"ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, Ο ΣΟΒΑΡΟΣ & Ο ΙΚΑΝΟΣ" είναι το πρώτο θέμα της "Sporday" που εξηγεί: "Ολυμπιακός και ΑΕΚ μόνο αν αυτοκτονήσουν θα αποκλειστούν. Ο ΠΑΟΚ απέφυγε τα μεγαθήρια και με εμφάνιση Νορβηγίας-και όχι Τούμπας- θα τα καταφέρει. Ο ΠΑΟ έπεσε πάνω στο...βουνό της Ατλέτικο, αλλά έχει τον τρόπο".








Δεν υπάρχουν σχόλια: