21 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ: «Γαλλικά» στην προπόνηση!

Τα τεντωμένα νεύρα των «πράσινων» μετά την χθεσινή ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν ως αποτέλεσμα το σοβαρό φραστικό επεισόδιο του Τεν Κάτε με τον Σπυρόπουλο, μετά το τέλος της σημερινής προπόνηση.

Όλα συνέβησαν όταν ο Τεν Κάτε κάλεσε τους Σπυρόπουλο, Μουν για να τους αναλύσει τα λάθη που έκαναν. Ο Ολλανδός χρησιμοποίησε απαξιωτικές εκφράσεις. «Αντέδρασες σαν βλάκας, είσαι ερασιτέχνης!»,φέρεται να είπε στον Σπυρόπουλο που έφυγε για να πάει να κάνει αποθεραπεία.

Επιστρέφοντας όμως λίγο αργότερα και παρόντος του Κώστα Αντωνίου ζήτησε σε έντονο ύφος από τον Τεν Κάτε να τον σέβεται. «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν μπορείς να μου μιλάς έτσι.» Ο Ολλανδός θίχτηκε και φέρεται να του είπε «άντε γαμ…»

Ο Σπυρόπουλος εξοργίστηκε και του απάντησε με …γαλλικά στο ίδιο ύφος, οι δυο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και λίγο πριν έρθουν στα χέρια μπήκε στη μέση ο Μουν! Ο Αντωνίου είπε στον παίκτη να πάει στα αποδυτήρια και να φύγει από την Παιανία.


Νωρίτερα, ο Τεν Κάτε είχε μιλήσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, σε ήρεμο τόνο και σε μια προσπάθεια ανίψωσης ηθικού εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. «Κάνατε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά ό,τι έγινε έγινε. Προχωράμε, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έγινε. Πάμε να νικήσουμε στην Κρήτη. Πρέπει να ξεχάσουμε τώρα αυτό το παιχνίδι. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Κρήτη και πρέπει να πάρουμε την νίκη για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αποθεραπεία οι βασικοί

Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν, κάνοντας ουσιαστικά αποθεραπεία, όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις σε τελειώματα φάσεων και ολοκλήρωσαν με δίτερμα υπό περιορισμούς, στο μισό γήπεδο. Ατομικά προπονήθηκε ο Σεντρίκ Καντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: