12 Αυγούστου 2009

Κετσπάγια: «Υπομονή και προσοχή να έχουμε με τη Σερίφ»

Υπό το βλέμμα του Τιμούρ Κετσπάγια, η Σερίφ Τιρασπόλ συνέτριψε με 5-0 την Iσκρα Σταλ για το πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

Ο Γεωργιανός τεχνικός, που γύρισε χθες στην Ελλάδα, έπλεξε το εγκώμιο της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων» στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ: «Πρόκειται για μια καλή ομάδα, της οποίας το χαρακτηριστικό, στον αγώνα που είδαμε, ήταν το γεγονός ότι έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Δεν τον αλλάζει ανεξάρτητα με το πώς πηγαίνει ο αγώνας».

Ακτινογραφώντας την άγνωστη Σερίφ, ο Τιμούρ Κετσπάγια υποστήριξε: «Είναι μια οργανωμένη ομάδα. Στο παιχνίδι της έχει υπομονή, δεν είναι δηλαδή η ομάδα που θα σε πιέσει. Ομως περιμένει την ευκαιρία για να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη κάνει ο αντίπαλός της». Σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει υπομονή στα δύο παιχνίδια με τη Σερίφ και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις στημένες φάσεις: «Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη, ειδικά όταν η ομάδα είναι στην επίθεση. Η αντίπαλός μας έχει καλούς και γρήγορους παίκτες μπροστά και προσπαθεί με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί την όποια έλλειψη συγκέντρωσης παρουσιαστεί στο ανασταλτικό παιχνίδι του αντιπάλου της. Επίσης, είναι πολύ καλή και στις στημένες φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο πρώτα της γκολ στο παιχνίδι με την Ισκρα, τα πέτυχε από στημένες φάσεις. Είναι σίγουρα καλή ομάδα, όμως ο καλός και σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση».

Την ίδια ώρα, το όνομα του Γιόνας Γκουτιέρες παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός ακραίος μέσος της Νιούκαστλ με δηλώσεις του στους «Times» τόνισε: «Θέλω να φύγω από τη Νιούκαστλ και να πάω σε έναν σύλλογο που θα μου δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσω θέση στην Εθνική ομάδα. Εάν παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα έχει τη δυνατότητα να με δει ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου». Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη διέψευσε πως υπάρχει επαφή με τους Πειραιώτες για την πώληση του πελάτη του, για τον οποίο ενδιαφέρονται και οι Ρόμα, Βιγιαρεάλ, Σαραγόσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: