22 Αυγούστου 2009

Αθλητικές εφημερίδες: Μεταγραφολογία, ακόμη και στην πρεμιέρα

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μανσίνι και η ανανέωση της συνεργασίας με Μήτρογλου, οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ, η επιθυμία του Παναθηναϊκού για επιστροφή στους τίτλους ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ και η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον Κύπριο Κυριάκο Ιωάννου στο ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου απασχολούν στην πλειοψηφία τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου σήμερα, Σάββατο, 22 Αυγούστου.

Αναλυτικά:

«ΨΗΝΕΙ ΜΑΝΤΣΙΝΙ!...» αναφέρει ο βασικός τίτλος της αθλητικής εφημερίδας "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ". Πάντα σχετικά με τον Ολυμπιακό: «Μήτρογλου: Θα... υπογράψω συμβόλαιο και με το γκολ!». Στο μπάσκετ: «Ολυμπιακός-ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ»

«ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ» και «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Τεν Κάτε στον ΠΑΟ» είναι το θέμα που επιλέγει για πρώτο η εφημερίδα "Η ΓΑΤΑ".

«ΤΟ ΝΑΙ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ» προβλέπει η αθλητική εφημερίδα "ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ". Επίσης: «Μήτρογλου 2014».

«ΠΑΒΟΝ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕ!» τονίζει η "GOAL" για την ΑΕΚ και εξηγεί: «Πρώτοι στόχοι ο Ισπανός στόπερ και η επιστροφή του Νίκου.» Σε άλλα θέματα: «Ολυμπιακός-Τα ρέστα του για Μανσίνι», «Παναθηναϊκός-Χενκ Τεν Κάτε: Τα ρέστα του για το διπλό», «ΠΑΟΚ: Αρχικά πρόστιμο», «Άρης: Θα είναι πρωταγωνιστής».

«ΦΑΡΜΑΚΟ Ο ΠΑΟ...», σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ" «... ψάχνει στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη για να κλείσει τις πληγές του». Σε άλλα θέματα: «Βλέπει τον Ιβοριανό Ουόν η Ένωση», «Στο Λίβερπουλ για δανεικός ο Θανόπουλος, 2 χρόνια ο Κυργιάκος», «Ρέστα για Μανσίνι ο Ολυμπιακός, Μήτρογλου μέχρι το 2014», «Στίβος: Ασημένιος ο Ιωάννου».

«ΠΑΟ ΓΕΡΑ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ» προτρέπει η αθλητική εφημερίδα "DERBYnews" τον Παναθηναϊκό ενόψει της πρεμιέρας στην Κρήτη με τον Εργοτέλη.

Η "SCORE" γράφει με κίτρινα κεφαλαία γράμματα: «Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ!» και η επεξήγηση: «Καζάνι που βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ». Επίσης: «Στο προσκήνιο ο Ταυλαρίδης».

«ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΓΟ» επιλέγει βασικό τίτλο η "ΕΞΕΔΡΑ" σχετικά με τον Μανσίνι, ενώ για τον Παναθηναϊκό γράφει: «ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΙΜΠΑΝΙΕΘ!» Σε άλλα θέματα: «Στίβος: Ασημένιος!», «ΑΕΚ: Οι Reds και ο Λύμπε!»

«ONE WAY ticket!» είναι ο τίτλος της αθλητικής εφημερίδας "η ΠΡΑΣΙΝΗ" ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας για τον Παναθηναϊκό με τον Εργοτέλη. Σε άλλα θέματα: «Μπάσκετ-Εθνική: Πράσινη λάμψη στο ΟΑΚΑ, όλα τα λεφτά ο Σπανούλης», «Στίβος: Παγκόσμιος Ιωάννου».

«ΕΝΤΒΙΝ ΟΥΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟ» είναι τα ονόματα στον βασικό τίτλο της αθλητικής εφημερίδας "η ΩΡΑ των σπορ", σχετικά με την ΑΕΚ.

Τέλος, «ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ!» τονίζει η "SPORTDAY", ενώ για την ΑΕΚ αναφέρει: «Κλείνει παίκτη από Λίβερπουλ!». Σε άλλα θέματα: «Παναθηναϊκός: Ώρα για τίτλο», «Σούπερ Λιγκ: Σσσσ... Αρχίζει!»








Δεν υπάρχουν σχόλια: