17 Αυγούστου 2009

Ο Ασένχο προβληματίζεται από την εμπειρία του ΠΑΟ

Ως μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα στο Champions League, η οποία ξέρει πως να αγωνιστεί σε σημαντικά παιχνίδια, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ο Σέρχιο Ασένχο. Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε στην ισπανική «As» ότι εάν η ομάδα του δεν είναι προσεκτική, τότε οι «πράσινοι» θα τους δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, αναφέρθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αλλά και στον Τζιμπρίλ Σισέ.

«Δεν μας φοβίζει η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στην Αθήνα, γιατί στον αγωνιστικό χώρο θα είμαστε έντεκα εναντίον έντεκα. Σίγουρα οι έλληνες οπαδοί θα δώσουν ώθηση στην ομάδα τους και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Αλλωστε, το ίδιο θα συμβεί και για μας στο 'Βιθέντε Καλντερόν». Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βοηθήσει την ομάδα του για να φτάσει στην νίκη, αλλά όλα θα κριθούν στο γήπεδο» δήλωσε αναφορικά με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και συνέχισε:

«Ολες οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή την φάση είναι πολύ δυνατές, όπως και ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να τους υποτιμήσουμε. Ο αντίπαλος μας έχει μεγάλη εμπειρία στο Champions League και μπορεί να αγωνιστεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Εάν δεν προσέξουμε, ο Παναθηναϊκός θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Τέλος, ο Αραούχο αναφέρθηκε και στον γάλλο άσο των «πρασίνων», Τζιμπρίλ Σισέ, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτό που τον απασχολεί είναι η εμπειρία του τριφυλλιού από τέτοια παιχνίδια:

«Ο Σισέ είναι καλός παίκτης, πολύ έμπειρος. Ωστόσο δεν πρέπει να εστιάσουμε σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει πως να αγωνιστεί σε τέτοια παιχνίδια. Η Ατλέτικο πρέπει να βρεθεί σε καλή μέρα και να έχει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση.

Θα πάμε για την νίκη στην Αθήνα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει κι άλλο παιχνίδι στο Βιθέντε Καλντερόν, όπου θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε τυχόν κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς. Το ότι παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας είναι θετικό και θα ήταν ωραίο να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League με τους οπαδούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: