17 Αυγούστου 2009

Πειράματα με Κατσουράνη στην άμυνα

Πειραματισμούς στην άμυνα έκανε ο Χενκ Τεν Κάτε τις τελευταίες ημέρες με σκοπό να βρει τον ιδανικό παρτενέρ του Λουκά Βύντρα στην άμυνα. Νοκ άουτ ο Καντέ από την αναμέτρηση με Ατλέτικο καθώς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Βαλέρα:”Ποιοτική ομάδα ο Παναθηναϊκός.
Τον παρτενέρ του Λουκά Βύντρα ψάχνει να βρει ο Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος έχει αρχίσει τα πειράματα με σκοπό να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο Ολλανδός τεχνικός στο χθεσινό διπλό δοκίμασε τους Κώστα Κατσουράνη και Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας, βάζοντας τους να παίξουν από ένα ημίχρονο στο οικογενειακό διπλό.

Στο πρώτο μέρος ο Κατσούρ ήταν δίπλα στον Βύντρα με τους Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνη να συμπληρώνουν την τριάδα των χαφ και τους Σαλπιγγίδη στα δεξιά, Λέτο αριστερά και Σισέ στην κορυφή.

Στο δεύτερο μέρος ο Τεν Κάτε έφερε τον Κατσουράνη στο κέντρο και πέρασε στην άμυνα τον Σουηδό αμυντικό, με τον Λέτο να κάθετε στον πάγκο, αφού ο Ολλανδός προπονητής δεν είναι σίγουρος για το αν θα τον ξεκινήσει.

Bαλέρα: "Έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός"

Με δηλώσεις του στα Prasina Nea ο Ισπανός μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Χουάν Βαλέρα μίλησε για την αντίπαλο του "τριφυλλιού", ενώ εκθείασε την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού που την χαρακτήρισε ώς πολύ ποιοτική.

"Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαίες μονάδες με τον μεγαλύτερο κίνδυνο για μας να είναι ο Ζιμπρίλ Σισέ. Στη μεσαία γραμμή διαθέτει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης που στην καλή τους μέρα μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο και να κάνουν απροσπέλαστη την μεσαία γραμμή".

Τέλος για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του ο Βαλέρα είπε:

"Το κλειδί για την πρόκριση είναι κατά την γνώμη μου στη μεσαία γραμμή. Όποιος επικρατήσει εκεί θα αποκτήσει προβάδισμα. Για εμάς είναι στοίχημα να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτή την μάχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί εκεί είναι συγκεντρωμένες οι προσωπικότητες του Παναθηναϊκού".

Νοκ άουτ ο Καντέ

Ένας επιπλεόν πονοκέφαλος δημιουργήθηκε για τον Χενκ Τεν Κάτε από την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Σεντρίκ Καντέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Οι ενοχλήσεις δεν υποχώρισαν όμως με αποτέλεσμα ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός να τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση με την Ατλέτικο.

Η αποστολή της Ατλέτικο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό η Ατλέτικο, που είδε τον Ντιέγκο Φορλάν να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και να τίθεται στην διάθεση του προπονητή των Ροχιμπλάνκος.

Οι 18 παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι:

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ασένχο, Ρομπέρτο. Αμυντικοί: Χέιτινγκα, Πάμπλο, Ουιφαλούσι, Ντομίνγκεθ, Αντόνιο Λόπεθ, Χουανίτο. Μέσοι:Ραούλ Γκαρσία, Ασουνσάο, Χουράδο, Κλέμπερ. Επιθετικοί: Μάξι Ροντρίγκες, Σιμάο, Σιναμά Πονγκόλ, Ρέγες, Κουν Αγουέρο, Φορλάν.

Νασίφ Μορίς:"Θα υποφέρει στην Αθήνα η Ατλέτικο"

Με δηλώσεις του στην Ισπανική εφημερίδα "AS" ο Μασίφ Μορίς χαρακτήρισε καυτή την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως η Ατλέτικο θα υποφέρει στην Αθήνα.

"Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Ατλέτικο πιστεύω, αφού στην Αθήνα η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι καυτή. Αυτή είναι και η δύναμη των Ελλήνων εξάλλου".

Για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟ είπε:

"Στην άμυνα αποκτήθηκε ο Σαριέγκι που είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και τώρα παίζει με τον Βύντρα στο κέντρο. Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα ο Λουκάς έπαιζε στα δεξιά. Αριστερά βρίσκεται ο Σπυρόπουλος που είναι επιθετικογενής μπακ, και δεξιά τώρα ο Μουν που τον γνωρίζω από την εθνική ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: