29 Αυγούστου 2009

Η... καινοτομία Κετσπάγια


Η επί αθηναϊκού εδάφους προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, την Κυριακή το βράδυ στο Αλκαζάρ, ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Αντίθετα με ό,τι συνηθιζόταν, οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Θα αναχωρήσουν οδικώς για τη Λάρισα και θα πραγματοποιήσουν εκεί, στο αθλητικό κέντρο της πόλης, την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα.

Είναι μια καινοτομία που εισαγάγει ο Τιμούρ Κετσπάγια, θέλοντας προφανώς οι ποδοσφαιριστές να προσαρμόζονται στις κλιματικές συνθήκες της εκάστοτε πόλης. Γι' αυτό άλλωστε ο Γεωργιανός ανακοίνωσε από την Παρασκευή την αποστολή.

Σε αυτήν δεν βρίσκονται οι τραυματίες Γκαλέτι (είναι και τιμωρημένος), Ντάρμπισιρ, Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, καθώς και ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Γεωργιανός θα έχει στη διάθεσή του τους Νικοπολίδη, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιο, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντο, Κ. Παπαδόπουλο, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδη, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Νινιάδης θα παρακολουθήσει το Σάββατο τον αγώνα Άλκμααρ-Βίλεμ για το ολλανδικό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της "ερυθρόλευκης" κατασκοπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: