28 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός: Στέλνουν Φιορεντίνο οι Βραζιλιάνοι


Νέα σενάρια για τον Ολυμπιακό. Ο Φερναντίνιο είναι ο εκλεκτός για τη θέση του αριστερού χαφ, όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα.

Ο ταλαντούχος Λατινοαμερικανός παίκτης, ο οποίος βρίσκεται και στο «στόχαστρο» των Χέρτα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είχε γραφτεί πριν από καιρό για τους Πειραιώτες.

Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός και το μόνο σίγουρο είναι πως τις προσεχείς ώρες θα φανεί αν ο Φερναντίνιο θα είναι αυτός που θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ή κάποιος άλλος μια και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Επιμένουν οι βρετανοί

Τρία 24ωρα έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο μεταγραφικός... πυρετός στον Ολυμπιακό έχει βαρέσει κόκκινο! Την ώρα που τα σενάρια για απόκτηση αριστερού χαφ δίνουν και παίρνουν, τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο μεξικανός Τζιοβάνι ντος Σάντος θα πάει δανεικός στο Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν οτι ο Ολυμπιακός έχει συζητήσει με την Τότεναμ για μονοετές δανεισμό του παίκτη, αλλά στο «κόλπο» για τον 20χρονο παίκτη είναι και οι Λα Κορούνια και Εσπανιόλ.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντος Σάντος έχει ήδη απαντήσει αρνητικά στους «ερυθρόλευκους». Οπως και να έχει, από την πλατεία Αλεξάνδρας συνεχίζουν να κάνουν λόγο για μια περίπτωση παίκτη, νεαρού, του οποίου το όνομα δεν έχει ακουστεί και πως το Σάββατο (29/8) το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: