23 Αυγούστου 2009

Αθλητικές εφημερίδες: Βγάζει... μάτια ο Λέτο! Το... παλτό για τον Κόκκαλη...

H επιβλητική νίκη 3-0 του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη με δύο γκολ του Λέτο, το προγραμματισμένο για σήμερα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του νεαρού Ούγγρου Κριστιάν Νέμεθ απασχολούν στην πλειοψηφία τους τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου σήμερα, Κυριακή, 23 Αυγούστου. Αναφορά και στην καταστροφική φωτιά που καίει το βορειοανατολική Αττική στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Αναλυτικά:

«ΟΡΓΙΑ ΛΕΤΟ!» είναι ο τίτλος της "SPORTDAY" για την άνετη εκτός έδρας νίκη 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Σε άλλα θέματα: «ΑΕΚ-Φέρνει Νέμεθ!», «Ολυμπιακός: Πρώτα διπλό, μετά μεταγραφή», «Άρης: Μίλησε η παράδοση», «Λάρισα: Παίρνει Φρανκάρ!». Τέλος, «ΩΡΑ 00:30: ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ! ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΖΩΕΣ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ WINNER!» επιλέγει πρώτο θέμα τη νίκη του Παναθηναϊκού και η "ΕΞΕΔΡΑ". Σε άλλα θέματα: «Κυριάκος: Ευχαριστώ την ΑΕΚ, τιμή για την Ελλάδα», «ΑΕΚ-Νέμεθ: Έρχομαι», «Άρης: Καλορίζικος», «ΠΑΣ καλά!». Τέλος, «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΑΤΤΙΚΗ»

«ΚΕΦΑΛΙ 0-3 ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ» τονίζει με πράσινα κεφαλαία γράμματα η "DERBYnews" που επίσης έχει αναφορά στη φωτιά που καίει τη βορειοανατολική Αττική». Στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού: «Συνέντευξη Καλάθη στο "D"».

«ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 13ο» αναφέρει ο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ". Επίσης: «Με Μήτρογλου κόντρα στην ΑΕΚ», «Κετσπάγια: Ποιες απουσίες; Πάμε για τη νίκη!» και «ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ».

«ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...» και «ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ» με κεφαλαία γράμματα στην αθλητική εφημερίδα "ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ".

«ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ» προτρέπει η αθλητική εφημερίδα "η ΩΡΑ των σπορ" την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα της σήμερα. Επίσης: «Κινδύνεψαν τα σπίτια του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Νίκου Πανταζή», «Πήρε το παιδί-θαύμα της Λίβερπουλ Κριστιάν Νέμεθ».

«ΚΟΥΠΑ... ΣΕ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ!» επιλέγει έξυπνα η "GOAL" και προσθέτει: «Μπα-Λέτο (2γκολ) για τίτλο από τον Αργεντινό παικταρά (Ο ΠΑΟ 0-3 τον Εργοτέλη μέσα στο Παγκρήτιο». Σε άλλα θέματα: «Ντέρμπι αποδείξεων», «ΑΕΚ: Έκλεισε Νέμεθ», «Άρης: Αργεντίνικο Τάνγκο!», «ΠΑΟΚ: Νίκη-Φάρμακο».

«ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΤΟ...» τονίζει η αθλητική εφημερίδα "Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ". Σε άλλα θέματα: «Τον Ούγγρο Νέμεθ από τη Λίβερπουλ παίρνει η ΑΕΚ», «Με Ντουντού ο Ολυμπιακός».

«ΛΕΤΟ ΜΑΝΙΑ» ο τίτλος της αθλητικής εφημερίδας "Η ΓΑΤΑ". Σε άλλα θέματα: «Ολυμπιακός: Κετσπάγια: Χτυπήστε στην τρύπα του Κυργιάκου!», «ΑΕΚ: Παίρνει τον Νέμεθ από τη Λίβερπουλ». Τέλος: «ΚΑΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ»

«ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΟΥΕΝΕ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ Η ΑΕΚ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΝΕΜΕΘ» σύμφωνα με τη "SCORE" και «Πάμε να πατήσουμε τον Ολυμπιακό!». Σε άλλα θέματα: «Σε κίνδυνο τα σπίτια των Μπάγεβιτς, Νικολάου, Πανταζή από τον πύρινο εφιάλτη στο Διόνυσο».

Τέλος, «EL MAGO» αποκαλεί τον Λέτο η αθλητική εφημερίδα "η ΠΡΑΣΙΝΗ" και «Γκολάρα με το καλημέρα κι ο Τζιμπρίλ Σισέ».





Δεν υπάρχουν σχόλια: