27 Αυγούστου 2009

Κετσπάγια: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά πετύχαμε τον στόχο»

Η κακή εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Σέριφ δεν ικανοποίησε τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά, όπως σχολίασε ο ίδιος, σημασία έχει ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους ομίλους.

«Συμφωνώ, δεν παίξαμε καλά. Αλλά σημασία έχει ότι πετύχαμε τον στόχο μας, προκριθήκαμε στους ομίλους».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του ώστε να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα, σχολίασε: «Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών που είναι παίκτες «κλειδιά». Πολλοί παίκτες μας είναι εκτός ομάδας, είτε λόγω τραυματισμών, είτε γιατί εντάχθηκαν αργά στην προετοιμασία. Άρα, κάποιοι τώρα παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια αυτά, είναι μεγάλης σημασίας και έχουν πολύ άγχος. Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Γκαλέτι, ο Γεωργιανός τεχνικός είπε: «Θέλουμε να αποθεραπευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Γκαλέτι. Περιμένουμε και άλλα παιδιά που είναι τραυματίες, εκτός ομάδας».

Για την κλήρωση των ομίλων, υπογράμμισε: «Σε τέτοιο επίπεδο όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Χρειάζεται και λίγη τύχη. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας, να τη βελτιώσουμε και όταν μάθουμε τους αντιπάλους μας, να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις. Χρειάζεται να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι με τον χρόνο θα το πετύχουμε».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Σέριφ, Λεονίντ Κουτσούκ, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν για ισοπαλία και αν εμείς θα βάζαμε ένα γκολ θα ήταν καλό για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είχε όμως όλα τα ατού για να νικήσει. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να παίζεις αγώνες. Οι οπαδοί βοηθάνε πολύ. Όλα μπορούν να συμβούν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: