18 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ: Σχήμα με Ζιλμπέρτο Σίλβα στην άμυνα

Για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί σε θέση στόπερ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Χενκ Τεν Κάτε δοκίμασε στην προπόνηση στο κέντρο της άμυνας τον Βραζιλιάνο, δίπλα στον Λουκά Βύντρα. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της Τετάρτης (21:45, ΝΕΤ) με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι διαθέσιμος ο Γιόσου Σαριέγκι λόγω τιμωρίας από πέρσι.
Πάντως εκτός από τον Ζιλμπέρτο, ο Ολλανδός σκέφτεται και τη λύση Κατσουράνη για το κέντρο της άμυνας, ενώ τρίτη επιλογή είναι ο Σουηδός Μπίαρσμιρ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε στη βασική ενδεκάδα τον Μάτος ο οποίος στα ματς με Σπάρτα Πράγας ήταν εκτός αποστολής. Ο Τεν Κάτε δοκίμασε με τους βασικούς την εξής ενδεκάδα: Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Μάτος, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

Αποκλείστηκαν οι Καντέ (τραυματίας), Πετρόπουλος, Μελίσσης και Μαχλέλης. Στην 20άδα είναι και οι Δάρλας, Ρουκάβινα.

Την Τρίτη θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου 600 εισιτήρια για το ματς με την Ατλέτικο. Διαιτητής ορίστηκε ο 34χρονος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ που είχε σφυρίξει πριν από ενάμισι χρόνο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τους Ρέιντζερς (1-1) για τη φάση των "32" του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Η αποστολή της Ατλέτικο μ’ όλα της τα αστέρια αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: