25 Αυγούστου 2009

Ρ. Μπράβο: «Συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»

Ούτε κατά διάνοια δεν θέλουν να σκέφτονται στον Ολυμπιακό την πιθανότητα τα δεδομένα να γυρίσουν… τούμπα και από απλή υπόθεση να μπουν σε κινδύνους για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ραούλ Μπράβο μίλησε στην κρατική τηλεόραση και ξεκαθάρισε πως παρά το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Σέριφ στη Μολδαβία, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να «καθαρίσουν» από νωρίς τον αντίπαλο στο μεθαυριανό παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης».

«Δεν να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να πέσουμε θύμα έκπληξης. Θεωρώ πως το 2-0 είναι πολύ καλό σκορ, όμως οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να βρεθούμε και πάλι στους ομίλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αμυντικός, ενώ κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα ποιο στοιχείο πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του για να φτάσει στο απόλυτο επίπεδο ετοιμότητας δεν ήταν ξεκάθαρος:

«Έχουμε μια πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Δύσκολα δεχόμαστε γκολ κι αυτό είναι το θετικό της ομάδας γιατί από κει ξεκινά κάθε προσπάθεια μιας ομάδας και σ αυτή στηρίζεται μια πολύ καλή πορεία». Καταλήγοντας, δεν φάνηκε θετικός να επιστρέψει στη Μαδρίτη ως αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πριν από 2 χρόνια που με ξαναρώτησες και είχαμε όντως κληρωθεί με την Ρεάλ. Πιστεύω πως αν τελικά περάσουμε την Σέριφ υπάρχουν πιο εύκολοι αντίπαλοι για να κληρωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: