9 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός : Στο Λονδίνο με την Τότεναμ


Στο Λονδίνο για το κυριακάτικο (17:00, ΝΕΤ) φιλικό με την Τότεναμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όμως, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να μην ενημερώνεται και για τις μεταγραφικές εξελίξεις που στο θέμα του Μαρκ Γκονζάλες, μάλλον δεν είναι θετικές. Σύφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ομάδας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η «σφήνα» των Ρώσων την Πέμπτη έφερε τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του Χιλιανού αριστερού χαφ, αφού η ομάδα της Μόσχας έκανε πρόταση μεταξύ 6 και 8 εκ. ευρώ στην Μπέτις (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 6,5 εκ. ευρώ) για την απόκτησή του και πολύ δύσκολα θα χαλάσει το «ντιλ», από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έδινε στους Ισπανούς μάξιμουμ 4 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, η ξαφνική απουσία του Χιλιανού από τις προπονήσεις της Μπέτις την Πέμπτη και την Παρασκευή, ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο παίκτης είναι μια ανάσα από τους Ρώσους. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκονζάλες βρίσκεται στη Μόσχα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

«Ο παίκτης λείπει με άδεια του συλλόγου», σχολίασε... κοφτά ο τεχνικός των «μπέτικος», Αντόνιο Ταπία, την Παρασκευή, την ίδια στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αρχίζει να εξετάζουν τις εναλλακτικές με τα ονόματα του Πολωνού Ρόγκερ Γκερέιρο της Λέγκια και του Ζερόμ Ροτέν να τίθενται επί τάπητος.

Φήμες για Βούκσεβιτς

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός χτύπησε την «πόρτα» της Σπόρτινγκ για τον Σίμον Βούκσεβιτς, τον 23χρονος αριστερό χαφ της πορτογαλικής ομάδας, όμως, αυτός φέρεται να απάντησε αρνητικά στην ελληνική ομάδα, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς.

«Είναι αλήθεια ότι με πλησίασαν από τον Ολυμπιακό. Ξέρουν τον Σιμόν Βούκσεβιτς και εξέφρασαν ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν. Ομως αυτός είναι πολύ ευχαριστημένος στη Σπόρτινγκ και το μόνο που σκέφτεται είναι να τη βοηθήσει να περάσει στο Chanpions League», ανέφερε ο ατζέντης του Μαυροβούνιου παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: