1 Αυγούστου 2009

Σε περίπου δύο μήνες επιστρέφει ο άτυχος Εστογιανόφ


Την πόρτα του Φαμπιάν Εστογιανόφ χτύπησε η... ατυχία. Δύο μέρες πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Πανιωνίου στο Βέλγιο, ο Ουρουγουανός τραυματίστηκε και οι αρχικοί φόβοι που έκαναν λόγο για κάταγμα έσω σφυρού δεξιάς ποδοκνημικής, επαληθεύτηκαν. Ετσι, ο «Λόλο» την Παρασκευή πέρασε εσπευσμένα την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Πανιωνίου, ο ακριβής χρόνος αποκατάστασης θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, αλλά σε ανάλογες περιπτώσεις υπολογίζεται πως ο χρόνος αποθεραπείας είναι περίπου δύο μήνες.

Στα αγωνιστικά, η προτελευταία ημέρα της προετοιμασίας του Πανιωνίου στο Βέλγιο, περιλάμβανε πρωινή προπόνηση η οποία διήρκησε περίπου 2,5 ώρες και διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της KRC GENK.

Ο Εμίλιο Φερέρα και οι συνεργάτες του έδωσαν ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στο δεύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτικές κυρίως στημένων φάσεων (φάουλ, κόρνερ κλπ).

Για το απόγευμα δόθηκε ρεπό και τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ή να επισκεφθούν τις κοντινές πόλεις Γκένκ και Μάαστριχτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: