1 Αυγούστου 2009

«Διορθώστε το λάθος σας» το μήνυμα του Πατέρα


Προ των ευθυνών τους έθεσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Νίκος Πατέρας. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ ανέβηκε την Παρασκευή στην Παιανία και κάλεσε τους παίκτες να πάρουν την πρόκριση επί της Σπάρτα αναλογιζόμενοι την ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας.
Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές (αφού τους μάζεψε στο κέντρο του γηπέδου) και τους τόνισε τα εξής: ««Η εμφάνιση ήταν απαράδεκτη. Υποτιμήσατε τον αντίπαλο και απογοητεύσατε τον κόσμο. Ξεχάστε το πρώτο παιχνίδι και επικεντρωθείτε στη ρεβάνς. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία και πρέπει να προκριθεί. Πρέπει να δώσετε και πάλι χαρά στους οπαδούς μας.».

«Φουλάρουν» για τη ρεβάνς

Όσον αφορά στην προπόνηση, ο Τεν Κάτε δεν φανέρωσε κάποια από τα πλάνα του αναφορικά με το πως προτίθεται να παρατάξει την ομάδα την Τρίτη, αλλά το σίγουρο είναι πως αναμένονται αλλαγές σε πρόσωπα και διάταξη. Ο Ολλανδός όπως όλα δείχνουν θα επαναφέρει το 4-2-3-1, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Λέτο και Κατσουράνης.

Οι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα και στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στις ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε όλο το γήπεδο, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Ρουκάβινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: