20 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ: «Ντιλ» 3 εκατ. ευρώ με Λίβερπουλ για Κυργιάκο

Τρία εκατομμύρια ευρώ θα εισπράξει η ΑΕΚ από τη Λίβερπουλ για την πώληση του Σωτήρη Κυργιάκου, αναφέρει σε ανακοίνωση της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Η ΑΕΚ κάνει λόγο για οριστική συμφωνία με τη Λίβερπουλ και με την αναφορά της ότι θα εισπράξει 3 εκατομμύρια ουσιαστικά διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Goal” που κάνει λόγο για «ντιλ» 800 χιλιάδων.
Να σημειωθεί ότι και η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε χθες αργά το βράδυ τη συμφωνία με τον Κυργιάκο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα οικονομικά στοιχεία.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μόλις τώρα συμφωνήσαμε με τη Liverpool FC στο οικονομικό σκέλος, για την πώληση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κυργιάκου στο καθαρό ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους παράγοντες της Liverpool και συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις για να πετύχουμε και άλλα οφέλη υπέρ της ομάδας μας, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Μόλις οριστικοποιηθούν όλα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Στο μεταξύ, έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ η μπλε κάρτα του Κάρλος Αραούχο που απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και στις 27 Αυγούστου στον επαναληπτικό με τη Βασλούι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: