22 Αυγούστου 2009

Με Λέτο και Σισέ 3-0 ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη


Με σκόρερ τους δυο νεοαποκτηθέντες Σισέ (9') και Λέτο (40' 93'), ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον πιο πειστικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα: 3-0 μέσα τον Εργοτέλη μέσα στο Παγκρήτιο, εκεί όπου είχε ηττηθεί τον περασμένο Ιανουάριο με 1-0. Ο Λέτο ήταν ο κινητήριος μοχλός «πρασίνων», απέναντι σε έναν Εργοτέλη που το πάλεψε αλλά υποτάχθηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός παρά το εύρος της νίκης δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα του Εργοτέλη, πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο μέρος και όλα έγιναν μετά απλούστερα για την ομάδα του ΤΡεν Κάτε.

Ο Σισέ έψαχνε εδώ και καιρό το πρώτο του γκολ σε επίσημο αγώνα και το σημείωσε τελικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από την εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, στο 9ο λεπτό, ο Γάλλος φορ με προβολή από πολύ κοντά έγραψε το 0-1.

Ο Εργοτέλης έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 39’ όταν ο Μπέτο, μετά το φάουλ του Ρομάνο σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι της
εστίας του Γκαλίνοβιτς.

Η υπεροχή του Παναθηναϊκού σχεδόν σ όλο το α` ημίχρονο μεταφράστηκε σε ένα δεύτερο γκολ στο 40ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Λέτο μέσα από την περιοχή.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Μπούντιμιρ να απειλεί δύο φορές την εστία του Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης στο 52` σούταρε δυνατά, όμως απέκρουσε ο Γκαλίνοβιτς, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Μπούντιμιρ από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα αρκετά έξω από την εστία των «πρασίνων».

Ο κορυφαίος του αγώνα Λέτο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην περιοχή του Εργοτέλη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικο 3-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 9’Σισέ, 40’ 93’ Λέτο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λέτο, Σιμάο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Γιαλούσης (70` Ρουμπάκης), Σασιασβίλι, Ρομάνο (84` Δ.Κοιλιάρας), Ορφανός (54` Βερπακόφσκις), Μπέτο, Μπούντιμιρ, Τσεσνάουσκις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Δάρλας, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (59` Σιμάο), Λέτο, Καραγκούνης (79` Νίνης), Σισέ, Σαλπιγγίδης (72` Γκάμπριελ).

Από το enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: