13 Ιουλίου 2009

Στοίχημα στις αγορές μεταγραφών: Οι απαιτήσεις του Terry από τον Abramovich

Ο αρχηγός της Chelsea επιθυμεί να συνομιλήσει με τον Ρώσο ιδιοκτήτη της ομάδας και οι ελπίδες της City αναπτερώνονται...

Η απόδοση του John Terry στο να εγκαταλείψει την Chelsea έχει πέσει στο 3,15 μετά την απαίτηση του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας να συνομιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, μεγιστάνα Roman Abramovich.

Ο Terry φάνηκε πως θα παραμείνει στην ομάδα του μετά από συζήτηση που είχε με τον νέο του τεχνικό Carlo Ancelotti την Πέμπτη για τα αγωνιστικά πλάνα της ερχόμενης σεζόν, με τον Ιταλό να δηλώνει στην πρώτη του συνέντευξη τύπου πως ο αρχηγός της ομάδας του θα παραμείνει στο Λονδίνο.

Εκείνη την στιγμή φάνηκε πως ο παίκτης δεν θα έφευγε για την Manchester City με αποτέλεσμα η απόδοση του να ανέβει στο 6,00.

Εντούτοις, ο Terry, ο οποίος έχει ανταλλαχθεί έως και σε απόδοση 10,00 για να παραμείνει στην ομάδα του, απαιτεί νέες συζητήσεις με τον Abramovich ώστε να λάβει εγγυήσεις για το μέλλον της ομάδας. Τον απασχολεί ιδιαίτερα η αποτυχία της ομάδας να προσελκύσει μεγάλα ονόματα. Ήδη η Chelsea έχασε τον Kaka ενώ ο Carlos Tevez φαίνεται πως θα αποτελέσει μέλος της Manchester City και οι προσπάθειες απόκτησης του Franck Ribery έχουν πιθανότατα πέσει στο κενό.

Η City, η οποία είδε την πρότασή της αξίας £35 εκατομμυρίων να απορρίπτεται από τους μπλε, έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της από τις πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Terry είναι απογοητευμένος και είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να αποκτήσουν τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας πριν αναχωρήσουν για το τουρ προετοιμασίας στην Νότια Αφρική την Τετάρτη.

Εν τω μεταξύ, οι στοιχηματικές αγορές χαροποιούν και πάλι τους ανθρώπους των «πολιτών», καθώς άλλος ένας καλοκαιρινός μεταγραφικός στόχος της ομάδας, ο Jolen Lescott, ανταλλάσσεται πλέον στο 1,05 για να αποχωρήσει από την ομάδα της Everton. Ο Mark Hughes θα ήθελε να δει τους Terry και Lescott στην καρδιά της αμυντικής του διάταξης την επόμενη σεζόν και οι φήμες αναφέρουν πως είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση αξίας £20 εκατομμυρίων για τον Άγγλο διεθνή.

Σε άλλες αγορές της Befair που αφορούν την μεταγραφολογία του καλοκαιριού, ο Cesc Fabregas έχει απόδοση 1,15 να παραμείνει στην Arsenal μετά τις δηλώσεις της Real Madrid η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ισπανού μέσου. Ο Emmanuel Adebayor ανταλλάσσεται στο 1,50 για παραμονή στο Emirates, ο Xabi Alonso στο 1,81 για να συνεχίσει στη Liverpool και ο Peter Crouch σε απόδοση 1,11 για να φύγει από την Portsmouth.


Δεν υπάρχουν σχόλια: