13 Ιουλίου 2009

ΑΕΚ: "Τελειώνει" του Λεονάρντο...


Πρόταση για τον Λεονάρντο αναμένεται να καταθέσει η ΑΕΚ μέσα στο επόμενο 24ωρο. Η απόκτηση του μέσου του Λεβαδειακού αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την ομάδα και προσωπικά για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο τεχνικός της «Ένωσης» θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου και έτσι ο σύλλογος θα καταθέσει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ. Επιπλέον, στην «Ένωση» είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν στην ομάδα της Βοιωτίας ποσοστό από ενδεχόμενη μεταπώληση του παίκτη.
Όσο για το δεύτερο βασικό μέτωπο στα μετεγγραφικά της ΑΕΚ, αυτό του Γιούρκα Σεϊταρίδη, είναι ξεκάθαρο πως οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Τζένοα ενισχύουν σημαντικά τις πιθανότητες της ελληνικής ομάδας: «Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση για τον Γιούρκα και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον γιατί πολύ απλά ο παίκτης δεν μας ενδιαφέρει. Μας τον είχε προτείνει πριν από κάποιο διάστημα ο μάνατζερ του, ο Μέντες και αυτό ήταν όλο».

Ο Καφές αρχηγός

Ο Παντελής Καφές θα αντικαταστήσει τον Σωτήρη Κυργιάκο στην αρχηγία της ΑΕΚ. Ο διεθνής μέσος ήταν ο νικητής της σχετικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στο Ζέεφελντ. Δεύτερος σε ψήφους ήταν ο Νίκος Γεωργέας.

Πειθαρχικό παράπτωμα από Παυλή

Η προσοχήόλων στην ΑΕΚ ήταν στραμμένη πάνω στον Μιχάλη Παυλή. Ο νεαρός επιθετικός δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση γιατί ξύπνησε, κατέβηκε για πρωϊνό, επέστρεψε στο δωμάτιο για να ετοιμάσει τα πράγματά του και τον ξαναπήρε ο ύπνος! Η όποια ποινή του θα του επιβληθεί μετά την επιστροφή στην Ελλάδα.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: