21 Ιουλίου 2009

ΑΡΗΣ: Στα κιτρινόμαυρα και ο Ντάριο Φερνάντες


Η 11η μεταγραφή και τέταρτη Αργεντινού παίκτη είναι γεγονός για τον Άρη.
Ο Ντάριο Φερνάντες βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη και σύντομα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους “κιτρινόμαυρους”.
Η απόκτηση του Αργεντίνου μέσου ήταν στις προτεραιότητες του Ιομάρ Μαζίνιο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τον ήθελε πολύ στο νέο ρόστερ της ομάδας και η δυνατότητα απόκτησης κοινοτικού διαβατηρίου (Ισπανικού ή Ιταλικού) “έλυσε” τα χέρια όλων των πλευρών.

Από τη μία, οι “κίτρινοι” που ήθελαν τον Ντάριο Φερνάντες αλλά οι θέσεις ξένου παίκτη στην ομάδα του Άρη είχαν καλυφθεί. Από την άλλη, η πρώην ομάδα του Αργεντίνου άσου, Μπειτάρ Ιερουσαλήμ που επιχειρώντας να ρίξει τα συμβόλαια των παικτών της, άνοιξε διάπλατα το δρόμο για τον νέο σταθμό του παίκτη, τον Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών θα γίνει αμέσως γραπτή, με τον παίκτη να υπογράφει το συμβόλαιο ενός χρόνου στους “κίτρινους”, και αμέσως μετά να μεταβαίνει στο Σαν Βιτζίλιο της Ιταλίας, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσει να μπαίνει στους ρυθμούς προετοιμασίας των “κιτρίνων”.

Το στοίχημα Φούλαμ ωστόσο και οι συζητήσεις για την απόκτηση του Αμέρ Μπουαζά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, θετικά ή αρνητικά. Οι κιτρινόμαυροι επιμένουν στις κινήσεις τους για την απόκτηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού που έδωσε τη συγκατάθεση του στην “κίτρινη” ΠΑΕ για την απόκτηση του, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος συζητά μόνο για πώληση του ποδοσφαιριστή και όχι παραχώρησης με μορφή δανεισμού, όπως δηλαδή ζητούν οι άνθρωποι του Άρη.

Η υπόθεση Αμέρ Μπουαζά παρολαυτά αναμένεται να κλείσει μέσα στο επόμενο διάστημα, βάζοντας όλα τα κομμάτια στο παζλ των καλοκαιρινών “κιτρινόμαυρων” μετεγγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: