31 Ιουλίου 2009

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για το γήπεδο


Tις καλοκαιρινές τους διακοπές περνάνε ήδη οι δικαστές-μέλη του ΣτΕ. Έτσι, η έκδοση της απόφασης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβρη. Τουλάχιστον, το θετικό είναι ότι άλλα θέματα που σχετίζονται με την προσβασιμότητα του γηπέδου εξακολουθούν να τρέχουν.
Το επιτελείο της ΠΑΕ που ασχολείται με την περάτωση του έργου, ενημερώθηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι προχωρούν οι απαραίτητες για την κατασκευή του γηπέδου εργασίες διάνοιξης – διαπλάτυνσης των οδών Αγίας Άννης από την Ιερά Οδό μέχρι την Ορφέως και της οδού Αγίου Πολυκάρπου από την Αγίας Άννης έως το ρέμα του Προφήτη Δανιήλ.
Η Διεύθυνση Κατασκευής Έργων Οδοποιίας του ΥΠΕΧΩΔΕ απέστειλε στις 22 Ιουλίου 2009, ειδοποιήσεις στους ιδιοκτήτες των ακινήτων επί των συγκεκριμένων οδών για την παράδοση των τμημάτων των ακίνητων που απαιτούνται για την διαπλάτυνση, έως τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στο Ελληνικό Δημόσιο, ώστε να αρχίσουν άμεσα τα έργα. Ήδη μάλιστα ορισμένα ακίνητα έχουν παραδοθεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ και οι εκσκαφείς τα έχουν γκρεμίζει συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην χωροθέτηση του γηπέδου.

Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων θα παραλάβουν τις αποζημιώσεις τους, όπως ορίζονται από τον σχετικό πίνακα που έχει εκδώσει το ΥΠΕΧΩΔΕ και τα έργα διαπλάτυνσης αναμένεται να προχωρήσουν χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: