5 Ιουλίου 2009

Μπαρτσελόνα: "Καίγεται" για τον Αρτσάβιν!

Ο Αντρέι Αρσάβιν αποτέλεσε το μήλον της έριδος το προηγούμενο καλοκαίρι για τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τελικά τον Ιανουάριο κατέληξε στην Αρσεναλ όμως παρά τις καλές του εμφανίσεις έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνει κάτοικος... Βαρκελώνης και να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Οι καταλανοί δεν έχουν άλλωστε κρύψει ουδέποτε την επιθυμίας τους να τον εντάξουν το δυναμικό τους ωστόσο εμπόδιο αποτελεί το χρηματικό αντίτιμο που πρέπει αν καταβάλλουν στην Αρσεναλ. Επειτα δεν πρέπει αν λησμονηθεί το γεγονός ότι το βασικός μέρος του μπάτζετ των καταλανών είναι πιθανό να διατεθεί για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια από τη Βαλένθια. Από την άλλη μεριά ενδεχόμενη πώληση του Σαμουέλ Ετο στην Μάντσεστερ Σίτι θα βάλει αρκετά χρήματα στο ταμείο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο επιθετικός των κανονιέρηδων πάντως είχε 6 γκολ σε 12 αγώνες για λογαριασμό του Αγγλικού πρωταθλήματος και η ποιότητα του ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω δαπάνες. Σαφέστατα επίσημο ενδιαφέρον δεν έχει εκδηλωθεί αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: