5 Ιουλίου 2009

Στην Πόρτο ο Μπελούτσι!

Στην Πόρτο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φερνάντο Μπελούτσι! Ο Αργεντινός μέσος που δεν επέστρεψε το Σάββατο από την Αυστρία με την αποστολή των Πειραιωτών, θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ.

Τελικά… «δράκος»!

Οι φημολογίες που ήθελαν τον 25χρονο μέσο των «ερυθρολεύκων» να αποχωρεί από το λιμάνι γίνονταν όλο και πιο έντονες τις τελευταίες ώρες. Η κορύφωσή τους όμως ήρθε όταν το απόγευμα του Σαββάτου διέρρευσε ότι ο δημιουργικός πρώην μέσος της Ρίβερ Πλέιτ δεν ταξίδευε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Πειραιωτών, κατά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, αλλά αντίθετα «πετούσε» για την Ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα, όπως αναφερόταν, την Ισπανία.

Ο μάνατζέρ του, Πίνι Ζαχάβι, ήταν τις τελευταίες μέρες σε συνεχείς επαφές με ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά τα ονόματα που είχαν ακουστεί περισσότερο ήταν αυτά των Πόρτσμουθ και Βιγιαρεάλ. Τελικά ο Ισραηλινός μάνατζερ, κάτοχος του 50% των δικαιωμάτων του Μπελούτσι, αιφνιδίασε τους πάντες συμφωνώντας με την Πόρτο.

Το ποσό που θα μπει στα ταμεία του Ολυμπιακού αγγίζει τα 4.5 εκατ. ευρώ και όπως φαίνεται ικανοποιεί τους «ερυθρολεύκους», με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, παρότι τον Ιανουάριο του 2008 είχαν ξοδέψει, περίπου, 7 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: