11 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Βραζιλία: Συνεχίζει με υπηρεσιακό η Παλμέιρας

ΑΒΑΪ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

ΑΒΑΪ: Δεν ήταν καλή η ομάδα του Σίλας και απογοήτευσε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της στο εντός έδρας ματς με την Παλμέιρας. Η Αβαΐ νικήθηκε κατα κράτος και σε όλη τη διάρκεια του ματς και το τελικο 3-0 υπέρ των φιλοξενουμένων ήρθε φυσιολογικά.

Ψήφο εμπιστοσύνης και υπόσχεση για ενισχύσεις πήρε ο προπονητής Σίλας που έχει εκτός τον μέσο Ονταΐρ (2/0) που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα αλλά και τον μέσο Μάρκους Βινίσιους (8/0) που συμπλήρωσε κάρτες.

«Στη Σέριε Α’ τα πράγματα είναι δύσκολα. Ολες οι ομάδες έχουν τις ίδιες δυνατότητες και τα ματς κρίνονται στη λεπτομέρεια. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας» ήταν τα λόγια του προπονητή που βλέπει την ομάδα του να κάνει καλά ματς αλλά να μην έχει μαζέψει ως τώρα τους ανάλογους βαθμούς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Εντουάρντο Μαρτίνι – Μισέλ, Αντερσον, Εμερσον, Ουέντελ – Φερντινάντο, Λέο Γκάγκο, Ρικαρντίνιο, Μαρκίνιος – Μουρικί, Λουίς Ρικάρντο.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Με άριστη τακτική και μια τέλεια εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα στόπερ Ζουνίνιο πήρε το ισοπαλία (1-1) μέσα στην έδρα της Ατλ. Μινέιρο. Η Μποταφόγκο δεν φοβήθηκε σε καμία στιγμή στο κατάμεστο Μινεϊράο και πήρε άξια τον βαθμό.

Επιστρέφει από τραυματισμό ο βασικός στράικερ Βίτορ Σιμόες (7/3). Ο έτερος σημαντικός επιθετικός Ρεϊνάλντο δηλώνει έτοιμος και ίσως κάνει την πρώτη του φετινή εμφάνιση. Ενισχύσεις με τον επιθετικό –οπαδό της ομάδας- Αντρέ Λίμα (2/1) που επιστρεφει δανεικός από τη Χέρτα Βερολίνου και το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Σάο Πάολο. Νέο απόκτημα και ο αμυντικός μέσο Ζόνατας, ξεχασμένος στον πάγκο της Φλαμένγκο, που στη συνέντευξη Τύπου δεν είπε κουβέντα παρα μόνο έβαλε τη φανέλα, φωτογραφήθηκε και αποχώρησε.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξερετικό, ο προπονητής έχει επιτέλους επιλογές και ιδιαίτερα στην επίθεση και όλοι ελπίζουν στις επόμενες αγωνιστικές να δουν την καλή Μποταφόγκο του πρωταθλήματος καριόκα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Καστίγιο – Εμερσον, Ζουνίνιο, Εντουάρντο, Αλεσάντρο – Λεάντρο Γκερέιρο, Μπατίστα, Ρενάτο, Λούσιο Φλάβιο – Βίτορ Σιμόες, Αντρέ Λίμα.

ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ: Καλύτερη η «μέλισσα» παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε κόντρα στη Σάντο Αντρέ. Η Μπαρουερί πήρε τον εκτός έδρας βαθμό (1-1) αν και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αν ήταν πιο προσεκτική στο τέλος όταν και ισοφαρίστηκε.

Κανένα πρόβλημα για τον Εστέβαν Σοάρες αφού εξέτισε κι επιστρέφει ο πολύ καλός μεσοεπιθετικός Τιάγκο Ουμπέρτο (8/3) όπως και ο δεξιός ακραίος Μάρκος Πιμεντέλ (6/2). Εκτός ο ομάδας ο «μπόμπερ» Πεντράο (8/6) πήρε μεταγραφή στην Αλ-Σαμπάμπ από τα Αραβικά Εμιράτα.

«Είμαι ευχαριστημένος από την ως τώρα πορεία μας. Μπορούμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά αλλά πρώτα πρέπει να σιγουρέψουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και αυτό θα το καταφέρουμε εκμεταλλευόμενοι την έδρα μας» είπε ο αμυντικός Αντρέ Λουίς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ρενέ – Μάρσιο Καρέκα, Σαντάο, Αντρέ Λουίς, Λεάντρο Καστάν – Εντερ, Ραλφ, Εβέρτον , Τιάγκο Ουμπέρτο – Φερνάντο, Βαλ Μπαΐάνο.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Με τον στράικερ Μάρκος Αουρέλιο να πετυχαίνει το γκολ της αγωνιστικής, η «Κόσα» έφτασε σε μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Σάο Πάολο παρά τις απουσίες της. Η Κοριτίμπα ήταν καλύτερη και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα στις αρχές του δευτέρου μέρους όταν και απέκτησε αρθιμητικό πλεονέκτημα.

Διαθέσιμοι ξανά από τιμωρία ο βασικός μέσος Καρλίνιος Παραΐμπα (6/0) και ο αμυντικός Φελίπε (7/0). Εκτός συνεχίζει ο στόπερ Περέιρα (7/0) εκτός με πρόβλημα στο γόνατο.

Η Κοριτίμπα έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό της μετά την αποτυχημένη περιπέτεια στο κύπελλο, έβγαλε από πάνω της το βάρος της κατάκτησης ενός τίτλου στα 100 της χρόνια και παίζει πλέον μπάλα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Βαντερλέι – Ντόουγκλας Σίλβα, Κλέιτον, Φελίπε, Μάρσιο Γκαμπριέλ – Ζαΐλτον, Λεάντρο Ντονιζέτε, Πέντρο Κεν, Μάρσελίνιο Παραΐμπα – Μάρκος Αουρέλιο, Αριέλ.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: «Επίθεση μαχητών». Ετσι χαρακτήρισε την επιθετική γραμμή της ομάδας ο υπηρεσιακός τεχνικός Ζορζίνιο και έδωσε το μεγαλύτερο μέρος των συγχαρητηρίων στον Ομπίνα και τους άλλους για την εκτός έδρας νίκη (3-0) επί της Αβαΐ.

Από τα χείλη του Μουρισί Ραμάλιο κρέμονται όλοι στη «Βερντάο» με τον πολυνίκη τεχνικό να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μπακ Ουέντελ (6/0). Ετοιμος ο μεσοεπιθετικός Ουίλιανς (5/1), δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μαρκίνιος (3/0) που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και μένει στον πάγκο.

Με τον υπηρεσιακό Ζορζίνιο συνεχίζει η ομάδα μετά την αποτυχία της διοίκησης να κλείσει τον Μουρισί Ραμάλιο. Οι επαφές με άλλους τεχνικούς συνεχίζονται με νέο υποψήφιο τον Ντοριβάλ Ζούνιορ που είναι στη Βάσκο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μάρκος – Ουέντελ, Μαούρισο Ράμος, Ντανίλο, Αρμέρο – Πιέρι, Σόουζα, Κλέιτον Σαβιέρ, Ντιέγκο Σόουζα – Ουίλιανς, Ομπίνα.

ΝΑΟΥΤΙΚΟ: Από το κακό στο χειρότερο η «Τιμπού», ήταν κακή σε ακόμα ένα ματς κι έχασε (2-0) με κάτω τα χέρια από την Ιντερνασιονάλ μπροστά στο κοινό της. Μοναδικός διασωθείς η εκπληκτική μπάντα πνευστών στην εξέδρα που έπαιζε επιτυχίες του τοπικού- μακαρίτη- ροκ σταρ Σίκο Σάιενς.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Μάρσιο Μπιτενκούρ με τους μέσους Ντερλέι (6/1) και Τζόνι (9/0) όπως και τον στόπερ Ασπρίγια (8/1) τιμωρημένους. Ο βασικός μπακ Σιντνί (4/0) έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και μένει εκτός. Ο στόπερ Βάγκνερ Σίλβα (7/0) ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ξεκινάει κανονικά.

Ανακατεύει την τράπουλα ο προπονητής και δίνει ευκαιρία σε νέα πρόσωπα στον χώρο του κέντρου ο Νίλσον, ο Ντουντού Αρασά και ο Ντόουγκλας Μάια που δεν είχαν ως τώρα χρόνο συμμετοχής.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Εντουάρντο – Βάγκνερ Σίλβα, Γκλαντστόνι, Γκαλιάρντο – Ντόουγκλας Μάια, Νίλσον, Ντουντού Αρασά, Αΐλτον, Αντερσον Σαντάνα – Καρλινίος Μπάλα, Ζίλμαρ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: