14 Ιουλίου 2009

Στην Αυστρία ο Ηρακλής


Στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας βρίσκεται η αποστολή του Ηρακλή όπου για τις επόμενες έντεκα μέρες θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, θέτοντας τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι παίκτες του γηραιού, μεταξύ αυτών και το τελευταίο μεγάλο μεταγγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων Ματίας Λέκι , αποχώρησαν με καλή διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά, ενώ ο Όλεγκ Προτάσοφ με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας νέας μεταγγραφικής κίνησης.

Συγκεκριμένα, σχετικά με τις μέχρι τώρα μεταγγραφικές κινήσεις της ομάδας και το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της, δήλωσε: «Δεν έχουμε πληρότητα σε όλες τις θέσεις αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν είμαι και ευχαριστημένος. Υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουμε άλλη μία μετεγγραφή, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάτι συγκεκριμένο που ασχολούμαστε».

Οι ρυθμοί προπόνησης θα ανέβουν για τους κυανόλευκους με τον Ουκρανό τεχνικό να θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα έτοιμη να κερδίσει το στοίχημα της νέας αγωνιστικής σεζόν, μένοντας εντός των προκαθορισμένων στόχων: «Σε κάθε προετοιμασία στόχος είναι να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά και να δέσουν οι παλιοί με τους νέους με μας να έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε εδώ και μία εβδομάδα και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσιαμπής τόνισε πως η ομάδα διαθέτει καλύτερη υλικό και περισσότερη ποιότητα από πέρσι, και δεν έκρυψε πως: «Θέλω να πανηγυρίσω έναν τίτλο με τον Ηρακλή, όπως έκανα με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα».

Κατά την παραμονή τους στην Αυστρία οι κυανόλευκοι θα παραχωρήσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται σήμερα (14/7) και με αντίπαλο την Κυπελλούχο Πολωνίας Λεχ Πόζναν. Το Σάββατο (18/7) η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κλουζ από την Ρουμανία, στο Χοφ. Τα φιλικά για την ομάδα του Προτάσοφ, ολοκληρώνονται την επόμενη Τρίτη (21/7) με αντίπαλο την Μόναχο 1860.

Την αποστολή ακολούθησαν 28 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Μέλκας, Μακρής, Κατσαμπής, Λέκι, Κατσικάς, Μπούρμπος, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Μάρτος, Τουμά, Μιλάνο, Πιλότο, Ντιε, Φούφουλας, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Κονέ, Καρλόπουλος, Βουτσιάς, Επστάιν, Ντίκα, Μπόσνιακ, Γιακούμπ, Αγρίτης, Γιάντσης και Βέλλιος. Την ίδια στιγμή ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας βρίσκεται στο Μπρίστολ της Αγγλίας για να δοκιμαστεί από την τοπική Σίτι, ενώ οι Βούκοβιτς και Περπερίδης έμειναν στη Θεσσαλονίκη, αφού ο πρώτος δε μετέχει στα πλάνα του Όλεγκ Προτάσοφ και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: